Samjuel Umtiti (©Reuters)
Samjuel Umtiti (©Reuters)

Barsa raskida ugovor sa Umtitijem

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.11.21. | 09:53

Plan je da se raziđu u januaru

Hod po mukama u odnosu između Barselone i Samjuela Umtitija mogao bi da se završi u januaru.

Francuski defanzivac koji je bio na ivici rastanka sa klubom kada je Đoan Laporta postao predsednik, ali je suzama uspeo da ubedi prvog čoveka da mu pruže još jednu šansu, trebalo bi u januaru definitivno da ode sa Nou Kampa.

Izabrane vesti

Iako je zdrav, prav, za razliku od nekih prethodnih sezona, Umtiti ove sezone nije odigrao ni minut u dresu Barselone. Od 19 utakmica kluba, kršni štoper je na 16 bio na klupi i nije dobio priliku da uđe u igru.

Zato list Sport u današnjem izdanju piše da čelnici Barselone spremaju prekid saradnje sa francuskim fudbalerom u zimskom prelaznom roku, iako bi po ugovoru trebalo da ostane u Kataloniji do juna 2023. godine.

U klubu žele da objasne Umtitiju da je prekid saradnje i za njega dobra vest, jer ima 28 godina i još može da pronađe novu sredinu u kojoj će redovno igrati i gde će moći da potpiše još jedan unosan ugovor”, piše Sport.

Poslednja nada za Umtitija da će mu se status u timu promeniti je bila dolazak Ćavija za trenera, koji je rekao da kod njega svi kreću od nule i da će svako imati priliku da se nametne. Ipak, ako je suditi po debiju novog šefa struke, nema naznaka boljih vesti za štopera i možda je odlazak u januaru zaista najbolja solucija i za njega.


tagovi

Samjuel UmtitiBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara