Komentari na vest

Barsa "sklanja" supertalenta na šest nedelja kako bi uštedela 10.000.000 za januar

M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Tek ce ovi da propadaju,sledi im Milanov scenario od pre 10 tak godina...
G

Gost1245

pre preko 2 godine

supertalenat? ha! prespor..
G

Gostujući navijač

pre preko 2 godine

E sad bi idealno bilo da ih ovaj u zimskom prelaznom roku (nekako) napusti , i pojača Atletiko Madrid ili Sevilju gde bi sigurno bio starter, sve ovo pišem ako Barsin simpatizer...
U

Ugasite svjetlo!

pre preko 2 godine

Izgleda da je i dragi Bog digao ruke od njih.Prvi su počeli da igraju pravi napadački fudbal(u novijoj eri) sa igračima iz svoje škole i uspjeli da ih neki Kutinjo,Dembele,Umtiti i Grizman dovedu do prosjačkog štapa.Ne znaju kuda gone i udaraju!

Katalonija

pre preko 2 godine

Ko ne zna gde bije? Prošla uprava? To je bilo, odavno znaš... A ovo su sada posledice godina rovarenja iznutra sa tri potpuno pogršna trenera i dvocifrenim brojem promašaja. Ako pratiš fudbal, ovo bi trebao da znaš. Nije mi jasno ko to iz Barse ne zna gde udara, Xavi koji je došao pre par nedelja, Laporta koji pokušava da vadi kestenje iz vatre, nova uprava,ko? De Jong, Fati, Pedri, Gavi, Niko će da dominiraju evropskim fudbalom u sledećih deset godina kada ih slozi Xavi Ernandez Blanko najbolji igrač sredine terena u istoriji ove igre.
E

Eh

pre preko 2 godine

Mnogo dobar igrač, samo mu treba dati vremena. Ima Bajern dobro iskustvo sa Austrijancima, tako da mogu malo da nagovore Rapid na neko ludilo
G

Gost123

pre preko 2 godine

Realno kada se svi oporave nece biti mesta za njega. Nema neku brzinu za krilo a ni tehniku. Morace na tome dosta da radi da bi bio u 18 a tesko ce biti u prvih 11. Preslab je u duelu tako da ga svaki igrac lagano zagradi kada krene u dribling.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

U igrici True Football Manager 3 sam ga doveo u Zvezdu iz Rapida, bas je napredovao u U17 timu, posle je u prvom timu imao ocenu 97
P

Portista

pre preko 2 godine

Meni samo nije jasno da klub ima supertalenta u svojim redovima( momak je cak i na FM ozbiljna prica), i odluci da ga posalje na pozajmicu sa pravom otkupa(?!?!?!?) u, trenutno, najplatezno nategnutiji klub u Evropi. Kad su takvi idioti, i treba Barselona da ga drzi na ovih 9 nastupa do kraja sezone, pa neka gledaju sta ce raditi sa bivsim talentom.
d

drobilicakicme

pre preko 2 godine

e ako je u fudbal menadzeru ozbiljna prica,onda je sigurno talenat. Hahaha
M

Mp

pre preko 2 godine

Raspad sistema u farseloni
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Ma jeste , cuvaju ga i te price pa su tolike budale da im igra po dva minuta i cetiri i tako mu povecavaju broj nastupa. Ovo ste pisali i za Kutinja .