Frenki de Jong i Robert Levandovski (©Reuters)
Frenki de Jong i Robert Levandovski (©Reuters)

Barsa spremila novi ugovor, Frenki se nećka: Tri meseca nema odgovora

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.02.24. | 10:39

Katalonski klub je holandskom vezisti izneo predlog, ali za sada se ne mrdaju sa mrtve tačke

Nezadovoljan je bio Frenki de Jong ulogom i minutažom, Đoan Laporta bio je voljan da proda vezistu u koga je klub investirao 86.000.000 evra samo za transfer ako stigne dobra ponuda. Prvo se interesovao Mančester junajted, zatim i Čelsi, međutim, sve prepreke da dođe do realizacije posla nisu otklonjene. Ili nisu nudili koliko je katalonski klub očekivao ili se Holanđaninu nije dopalo šta je čuo.

Frenki de Jong ide. Frenki de Jong ostaje. I tako od prelaznog do prelaznog roka. Natezanje traje. Taman kada je zaličilo da je Barselona sa Holanđaninom stala na zelenu granu, da mu je sve potaman i da je pravi trenutak za produžetak saradnje, obrnuo je ćurak. Mundo Deportivo javlja da mu je Blaugrana još pre tri meseca iznela predlog ugovora, ali odgovora nema.

Izabrane vesti

Dakle, idemo iz početka.

Ponovo se holandski vezista nećka, ponovo nije siguran šta želi. Da li sebe u daljoj budućnosti vidi na Kamp Nouu. Za sada se stvari ne mrdaju sa mrtve tačke, on je taj koji će morati da lomi i do leta se izjasni. Razlaz nije isključen.

Dekov predlog za Frenkija je glasio: ugovor na tri godine, plus nema rezanja plate. Ostaće nepromenjena i do kraja tekućeg sleduje mu naknada za deo kog se odrekao tokom korone. De Jong je došao u Barselonu leta 2019. godine, a već naredne potpisao je novi ugovor po kome je za španskog prvaka vezan do 2026.

Barselona će moći da računa na dobru finansijsku naknadu, no draže bi im bilo da drži sredinu terena i u narednim godinama.



tagovi

Frenki de JongBarselonaLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara