Barsa spremila petogodišnji ugovor – Jović hoće veću platu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.19. | 21:42

Mundo Deporitvo piše da pregovori dve strane nisu laki

Sve je slutilo da će Barselona u ekspresnom roku završiti transfer Luke Jovića. Katalonci od novembra obigravaju oko reprezentativca Srbije, uživo su ga posmatrali 16 puta. Čak su i direktori španskog šampiona nedavno u Frankfurtu večerali sa snažnim napadačem.

Ipak, pregovori dve strane nisu nimalo laki. Mundo Deportivo piše da nije više izvesno da će se srpski napadač obevezati na vernost katalonskom gigantu. Naime, ugledni dnevnik piše da je Barselona spremila petogodišnji ugovor za Luku Jovića, i da je spremna da za njegovu slobodu izdvoji 60 miliona evra. Ponudila mu je i dobre bonuse...

Izabrane vesti

Ipak, Mundo piše da Jović nije zadovoljan ponuđenim uslovima, odnosno da na Nou Kampu očekuje veću godišnju platu
„Jović želi da dođe u Barselonu, ali ne želi da to uradi po svaku cenu. Hoće da se o svakom detalju konsultuje sa agentom Falijem Ramadanijem“, piše u tekstu Mundo Deportiva.

Moguće je da je počela igra živaca. Menadžerski tim Luke Jovića je svestan da ne može trenutno da bude na gubitku, odnosno da sjajnog srpskog napadača žele Real Madrid, Bajern i Čelsi. Upravo na tu kartu želi da odigra Ramadani, kao Jovićev agent.

Barselona je nedavno dogovrila transfer De Jonga iz Ajaksa. Mladi vezista će na Nou Kampu godišnje zarađivati 8,5 miliona evra. Verovatno se u Jovićevom štabu nadaju sličnim uslovima. Posebno zbog činjenice da su brojni skauti pozitivno ocenili igre člana Ajntrahta...


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara