Barselona sprema ugovor za Mesija do kraja karijere

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.07.19. | 10:29

Argentinac će se i penzionisati na Nou Kampu

Ima li života za Lionela Mesija van Barselone? Izgleda da nema. Školu je učio u La Masiji, na fudbalski Olimp se popeo u dresu katalonskog giganta, a kako stvari stoje, završiće karijeru u njemu.

Barselona sprema ugovor za Mesija do kraja karijere, tvrdi Mundo Deportivo. Argentinski as ima 32 godine, važeći ugovor do 2021. godine, a nikada do sada, barem ne ozbiljno, nije pokazivao nameru da želi da promeni sredinu.

Izabrane vesti

Mesijevi agenti su već imali kontakte sa čelnicima Barselone oko produžetka ugovora do 2023. godine, međutim, na Nou Kampu su rešili da skrate proceduru, da ne moraju da na svake dve godine iznova pregovaraju, već da ponude odmah Lionelu ugovor do kraja karijere.

Po mišljenju rukovodstva kluba, Mesi je toliko zaslužio i ima takav kredit u svetu fudbala, da može sam da kaže do kada želi da igra i Barselona će potpisati ugovor s njim do tog datuma.

Argentinac je u dresu Barselone osvojio 34 trofeja, među kojima su 10 titula prvaka Španije, četiri Lige šampiona, šest Kupova kralja...

Ono što muči Lionela su četiri sušne godine u Ligi šampiona, kao i nedostatak pehara sa reprezentacijom Argentine.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara