Komentari na vest

Barselona ujutru uručuje otkaz Dembeleu!

P

Pjer

pre preko 2 godine

Dembele jeste igrac koji je placen 140m, ali isto tako treba napimenuti da je kupljen dok je druga uprava bila na vlasti u Barceloni. Sadasnja uprava, na sve moguce nacine pokusava da skune blato koje su oni stavilu na klub. Sa druge strane i Dembele je u losim rukama, menadzer mu je alav, imam utisak i neiskusan, ne zna da postigne pravi dogovor…koliko sam procitao imali su ponudu Chelsea i Totenhema, oni su odbili..Skroz nerezonake poteze povlaci njegov menadzer i jednim deom je on zasluzan sto je on takav igrac!
n

neskens

pre preko 2 godine

Ja se prosto divim ovim ljudima iz Dortmunda. Kako su im samo uvalili Dembelea, neverovatno. :)
M

Mop

pre preko 2 godine

Dosta ga i trpeli
B

Batalite

pre preko 2 godine

Koliko je ovo dosadno, kakav bre Dembele, gde igra taj kad je igrao on šta davite oko njega, čovek gori od Van la pare
1

1902

pre preko 2 godine

Ne mogu da odlucim da li je ovaj klub smesan ili smesan?!

Katalonija

pre preko 2 godine

Tako to radi veliki klub! Dečko je klasična Ameba, samo malo mekši... Imao je sreću što Bartomelu ima sposobnost donošenja odluka goru nego on sam... PSŽ je pravi izbor, veštački, odvratni izrod modernog fudbala i crne, trovačke tečnosti... Mogu on i Nejmar zajedno da se valjaju po terenu... A oni, presrećni, samo će da mu daju 20 Milki da odigra 10 tekmu po sezoni a u njima pretrči dvojicu a onda donese pogrešnu odluku i da promaši prazan gol, pa se zbog toga iščaši i pravac vila, na Sony! Kada je postao bum, gledam njegove videe na Tube-u, vidim tehničar ali odluke nigde... Kad treba da da gol, promaši, kada prodje, ne doda, itd... Kažem: jbt pa dal su normalni, šta ga dižu, ovaj mozga nema... U fazonu Baloteli mala maca za njega... Msm da nije prošlo tri meseca, čitam Barselona daje 140 Milki za njega, nije mi bilo dobro i znao sam da je propast, ali me je zajebao ovakav čemer i jad niko nije mogao da pretpostavi. Neka mu je sa srćom, mada mu ni ona ne može pomoći...

Gost17

pre preko 2 godine

Tako rade veliki klubovi... Daju za igrača 140m pa mu daju otkaz i ne uzmu cent za njega. Hahahahahahahah. Svaka ti čast za komentar. I onda kukate kako nemate para i slično.. Prozivate Psg, City itd a trošite po 100m+ na igrače koji NIŠTA ne donose.... Koliko je plaćen Kutinjo, koliko Dembele, koliko Grizman... Da ne nabrajam... Sve igrače ste upropastili, a onda dodjete i cmizdrite kako nemate para i kako treba da se osnuje neka izmišljena liga da biste vi PONOVO mogli da dajete po 200m za igrače i da pričate kako ste veliki klub... Smejurija :)
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Veliki klub ko Zvezda i Partizan koji pusti, prethodno preplacenog igrača, da ode za džaba a ovaj zato da odustane od plate i drugih potražnji... Neki to mogu da nazovu i ucenom ali neka bude i kompromis...dakle to je taj super model koji pokazuje veličinu... Najbolje da ceo svet tako funkcioniše. Da recimo tebi tvoji firma ponudi dva uslova ili da produžis ugovor po uslovima po kojima ti ne želiš ili da te prebace ne neko radno mesto koje ti ne odgovara i ako ne prihvatis ni jedno ni drugo, dobiješ prevremeni otkaz... Da li bi tad rekao e ovo je bas super velika firma 😁

Gost17

pre preko 2 godine

E baš tako... Najdraže od svega je što će opet ovaj Dembele da ih napenali za pare za raskid ugovora... Dečko im odra kožu sa ledja, mogu da pričaju ste hoće :D Fudbalski je on loše prošao u Barseloni, finansijski ih je unakazio.