Kun Aguero na promociji u Barseloni (©Reuters)
Kun Aguero na promociji u Barseloni (©Reuters)

Barsi preti rasulo: Serhio Aguero traži način da raskine ugovor posle samo dva meseca

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.08.21. | 00:23

Argentinac se oseća prevarenim zbog činjenice da neće igrati sa kumom Mesijem

Pre manje od mesec dana Serhio Aguero živeo je u idili, a danas panično pokušava da pronađe novo rešenje za svoju karijeru.

Sve je izgledalo savršeno kada je kao slobodan igrač krajem maja iz Mančester sitija stigao u Barselonu. Tamo ga je sačekao kum Lionel Mesi, a onda su zajedno pokorili Južnu Ameriku sa reprezentacijom Argentine. Prvi veliki trofej koji su osvojili udruženim snagama trebalo je da bude uvod u sezonu u kojoj će pokušati da vrate Barselonu na šampionski kolosek, međutim, situacija se drastično promenila. Do te mere da Aguero posle svega dva meseca razmišlja o odlasku iz Barselone.

Izabrane vesti

Po informacijama katalonske televizije Beteve, a koje su na društvenim mrežama preneli mnogi poznati sportski novinari, argentinski napadač je čak tražio od svojih advokata da pronađu pravni način po kom bi mogao što pre da raskine ugovor sa Barselonom!

Razlog je dobro poznat - odlazak Lea Mesija, odnosno činjenica da najbolji fudbaler današnjice i katalonski klub nisu uspeli da se dogovore oko produžetka saradnje.

Po svemu sudeći, Mesi će karijeru nastaviti u Pari Sen Žermenu, a šta će biti sa Aguerom, videćemo narednih dana. Teško je poverovati da postoji način da već sada napusti Barselonu bez određenih finansijskih penala, ali ko zna. Ne bi bio prvi put da su pravnici slavnog kluba omanuli. Podstimo, zimus je objavljeno da slavni klub dubuje preko milijardu evra...

Ovu vest plasirao je novinar pomenute televizije Mark Marba u emisiji "La Porterija" (u prevodu sa katalonskog - cilj), koji tvrdi da se Aguero oseća prevarenim, jer mu je tokom pregovora oko dolaska na Kamp Nou obećano da će igrati zajedno sa svojim kumom. Mesi je tada bio pred istekom ugovora, a od početka jula je zapravo slobodan igrač.

Iz Barselone su tvrdili da imaju usmeni dogovor o produžetku saradnje, ali u četvrtak uveče objavljeno je da se rastaju posle 21 zajedničke godine.


tagovi

Serhio AgueroBarselonaletnji prelazni rok 2021Lionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara