Komentari na vest

Barsin veliki previd: Odbila Vlahovića za 12.000.000, pa zvala kada je koštao 80.000.000 i dovela - Depaja

B

Bob Rock

pre 6 meseci

Kakav previd ? Vlahovic nikada nije vredeo ni 12 miliona a tek sada ne vredi 80. Definicija prevare od igraca.
N

Nikolasssss

pre 7 meseci

Ima predispozicije da postane ubica, navijam za Juventus evo dvadeset godina...Sa onim veznim redom, redom invalida ne bi ni Haland ni Embape mnogo uradili...Skacete po momku kao da ne umije nista, ako niste igrali fudbal i ne gledate siru sliku, imate strasne turske serije pa gledajte, bolje nego da mlatite odje vjerujte mi 😄 Poozdrav za redakciju
S

Suludi Milojko

pre 7 meseci

Arogantan tip, zaljubljen u samog sebe. Isto kao i onaja naduvenko od Jovića. Nikad oni neće biti u samom vrhu evropskog fudbala. Javnost u Srbiji ih diže u nebesa, a za narcisoide je to otrov.
S

Sedorf

pre 7 meseci

Da, bas su pogresili. Za dve godine moci ce da ga kupe za 3 miliona. Sreca da je Real nanjusio Jovaru na vreme.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Decko ima osecaj za gol ali je umisljen i ima ogroman ego, na utakmicama se samo gleda u kameru, zato mu je i karijera u padu, maneken
A

Aleksejko

pre 7 meseci

Usrećila bi se isto kao i Juventus. Mada mozda bi mu Španija više legla, ali da nije kalibar za Barsu nije,da li bi im Vlahovic doneo ovoliko golova kao Levandovski kasnije, samim tim i titulu. Ne verujem. Za Vlahovica je Nemačka bila obećana,isto bi se dobro prodao a mnogo više bi naučio nego u Fiorentina i Juventus. Pa imate primer Milenkovića koji je mogao da bude ozbiljan stoper...Terzic se sad iščupao i mislim da će biti dobar igrač jer je otišao u pravi klub,kao i Pavlović, realno ni on nije mogao nigde da igra, otišao tamo gde treba, igra dobro,naučiće mnogo i biti solidan stoper u najmanju ruku.
g

gost89

pre 7 meseci

Realno Vlahovic i nije neki igrac......Mitrovic je za njega Mesi i Ronaldo licno....ali opet ko sam ja da sudim preko kompa....
D

Djape45

pre 7 meseci

Nek je Barsa pogrešila 😂, zato je Real pogodio džekpot sa Jovićem.
В

Втб

pre 7 meseci

Пре је погрешио Јовић...јер отићи у клуб са намером да "крадеш" минуте Бенземи који је играо фудбал живота је утопија. А са друге стране да је Јовић тада отишао у Барсу (која се помињала као озбиљан кандидат уз Реал) био први шпиц па би можда још увек био фудбалер.
M

Mitrandir

pre 7 meseci

Pa Depaj je bar duplo bolji igrač od Vlahovića. Povrede i luda glava na stranu ali dečko ima vrhunsku tehniku, brz je i dobar dribler dok se od Vlahovića lopta odbija kao od panj i sav je spor i komičan ne terenu sa svojim ogromnim nogama nad kojima deluje da nikad nema kontrolu.
5

5432

pre 7 meseci

Ne uklapa se u barsin stil igre zgrapav losa tehnika bio bi promasaj

Pjanić sa tri žutaa

pre 7 meseci

Ne vidim gde je to Barsa pogresila...a da, Mocart i Srbi.
D

Dalibor Svilajnac

pre 7 meseci

Nije Barselona pogrešila, molim amaterskog ajtora teksta da Ne izmišlja vest. To je oametna odluka Barselone jer Dušan Vlahović je panj, penaldzija, slabo se kreće, tehnika i dribling su mu smešni, sve čeka na tacnu da mu neko namesti gol, za ine koji prate kao ja orimećujem ta je Depaj klasa igrač za njega
N

Nikolasssss

pre 7 meseci

Dusan je klasicna devetka, poredit njega i Depaja...Idi brate moj gledaj mumijeve i u krevet, brzooooo...
M

MANOL0

pre 7 meseci

Mrzim svoj a i tudji ego. Sa svojim se borim koliko mogu. Dolazim u situaciju, da mi se drugari,izvinjavaju zbog mog sagledavanja njegove igre a prvenstveno ponasanja i gestikulacija . Kad na jednu stranu stavimo menadzere,njihove placene novinare i buku koja se digla oko njega,dodjemo do statistike.
Z

Zazara

pre 7 meseci

Depaj nije bio greska, dosao je i bio najbolji u onoj ocajnoj sezoni. Depaj je otisao jer nije po volji Cavija, inace bi ga svaki drugi trener zadrzao. Video se nedostatak takvog igraca i onda su doveli Feliksa. Vlahovica i bolje sto nisu doveli, lik ne moze da se sastavi.
T

Tite

pre 7 meseci

Sad ce Vitor Roke da rokaaa u Barsi iii novi Romario
V

Veljko9

pre 7 meseci

Kako je gradjen momak a 18god imaa.. Jedva cekam da vidim njega i Endricka
G

Gostyyy

pre 7 meseci

Pa dobro, nista Barselona nije pogresila. Ustedeli su pare i prvi i drugi put.
n

ne mozete

pre 7 meseci

da poredite slucaj asrenala i ibahimovica sa ovime posto je vlahovic na kraju ispao tezak promasaj u svakom smislu..bukvalno je juve ispao glup kad se sve sabere i oduzme posto isto toliko dobija i od milika koji gotovo da nije ni placen u poredjenju sa vlahotekom smehotekom
B

Babaroga

pre 7 meseci

Čuj "previd"??? Vlahović je dete Partizana i talentovan igrač i gotivim ga zbog toga, al uopšte se Barsa nije prevarila što ga nije dovela. Dečko je imao jednu i po uspešnu sezonu kao i Jović i od njega su mediji napravili super špica. Mada kada vidim ko igra napad u klubovima širom Evrope, za njih 90% i jeste Vlahović super špic. Nije on toliko super koliko su ovi drugi mnogo loši. Evropa je svakim novim danom u ekonomskoj, kvalitativnoj, demografskoj, političkoj i vojnoj katastrofi i to je (nažalost) put bez povratka.
L

Laki92

pre 7 meseci

Nije toliko bitna informacija, ali kada već ti naglasavaš 'ajde da te ispravim. Vlahović nije dete Partizana, proveo je u omladinskoj školi godinu/dve(dosao iz Altine), da ne lažem sad i ja, a ako mene pitate, da bi za nekoga rekli da je dete kluba, on mora provesti u klubu barem 6-7 godina od 10 koliko u proseku traje razvoj jednog deteta u fudbalera(da kažem od 7e-8e do 17e-18e godine.) Tako da, jeste bivši igrač Partizana, ali ne i dete. Na stranu to, ja ga cenim bas kao igrača, vidi se da je profesionalac, ali mu ocigledno fali nesto(sem tehnike koja nije na elitnom nivou) da bi i postao jedan od boljih napadaca na svetu.
G

Gost29100

pre 7 meseci

Depaj i nije bio promasaj dok je igrao bio je njihov najbolji igrac a on ima ludu glavu a inace je igracina..