Komentari na vest

Barsina greška veka donela Atletiku titulu! Suarezov prst sudbine i anđeo čuvar Korea za šampionsko slavlje (VIDEO)

a

alex88

pre gotovo 3 godine

Atletiko je prije 20god igrao sezonu u 2 ligi spanije, a danas osvaja vec drugu LaLigu, I igrao je 2x finale LS. Realno, Colu Simeoneu treba podici spomenik.

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Atletiko je apsolutno zaslužio ovu titulu. Bilo bi lepo da i sledeće godine ostave iza sebe Real i Barsu.
i

istina

pre gotovo 3 godine

Bravo Jan Oblak zasluzio si!
b

banjo10

pre gotovo 3 godine

Posle ovoga,Kumanu da se sudi u Strazburu za ono sto je uradio.A ovaj gospodin Suarez je najbolja devetka na svetu ubedljivo.U ovakvom momentu odlucuje da slabijom nogom gadja prvi ugao,retki to mogu.
K

KenetAnderson

pre gotovo 3 godine

Mislim da bi pravi potez bio da se Kumanu otkaz uruči preko SMS poruke
C

Cakum pakum

pre gotovo 3 godine

:DDD
O

Opaaa

pre gotovo 3 godine

Što se tiče Atletika, BAŠ MI JE DRAGO Zbog Oblaka i Suareza naravno, jer ga je "žuti stručnjak" onako oterao A Real, samo mi nije jasno što se onaj Junior onoliko forsira, osim brzine, lik bukvalno NIŠTA NIJE POKAZAO, a svaku tekmu starter.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ja to za Vinisijusa pričam otkad se pojavio...
M

Mile bušan

pre gotovo 3 godine

Posle ovakvog zadnjeg kola sramota je pominjati našu ligu. Atletiko je realno osvojio prvenstvo oko nove godine. A onda je sa pratiocioma namešta i kao pravio neizvesnost. Primera i lige petice su druga dimenzija za ling long ali suština je ista.
T

TotalnoIskreno

pre gotovo 3 godine

Sada konacno Florentino mora da ispostuje Zidana i da mu dovede top igrace kao sto su Pogba i Mbappe za iducu sezonu. Tako da je ovo zapravo i dobra vest, otarasice se sada losih i starih igraca, i dovesce nove top igrace, i bice samo jos jaci u iducoj sezoni.
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

@145 5 Zahvaljujem. Pratim fudbal i zaista se trudim da budem objektivan... Sve najbolje
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Debeli je dao 20golova u mrtvom defanzivnom atletiku...nesto sto nije poslo za rukom dzeksonu martinezu,mandzukicu,dijegu kosti,toresu 2 etapa,zoao felixa ne racunam,lutao je colo sipali su pare ,na kraju suludi Kuman mu daje poslednju kockicu koja je falila sve ove godine...za dzabe... Bilo bi neposteno ne reci da je ovo i Oblakova titula koliko i Suarezova ...covek ne moze normalno da primi gol.... Cestitke jorgandzijama.
b

bfgfgf

pre gotovo 3 godine

Jaki sve strucnjaci pa samo ponavljaju ono sto su novinari napisali koji brane Barsu i traze krivca. U Barseloni je bilo naredjenje da se smanjuju plate, sve zivo da se smanjuje zbog bankrota, zar ste zaboravili to, kakav Kuman odlucivao? Kumanu su dali polu raspadnut tim da vodi gde su svi bili podvadjani, gde je Mesi hteo da ode bez da se pozdravi, gde je trebao da ubaci klince u igru kako zna i ume. I sve je to Kuman uradio, zar imamo toliko pamcenje samo? Ne samo da je uradio nego ih pomirio, setimo se da je Barsa skoro na polusezoni bila u donjem delu tabele, da su tada svi mislili da je titula gotovo sigurno AM jer su imali 20 bodova viska. I sta se desava Barsa bas zbog tog Kumana postaje najozbiljniji kandidat, gotovo da stize i prestize Ateltiko. Medjutim zadnjih tri nedelje su napravili dosta propusta i pali na 3 mesto. Eto zasto se to desava nama i zasto pravimo izbore u svojoj zemlji i donosimo zakljucke uvek pogresne. Mi sve ovo sto je Kuman, ciji nisam fan, mislim da je dobro radio jedino sa Sanderlendom, i dobro je sto igra napdacki fudbal ali bez odbrane, tako da mi nije ozbiljan trener. Ali on je uspeo da tu Barsu dovede do titule koja je bila na dnu, uz to da ispromovise mlade igrace, da napravi tim za buducnost, da vrati sve igrace i starije da podigne i Mesija. I to sto nije uspeo do kraja da izdrzi i uzme titulu koja nebi bila zasluzena, mi to nista ne vidmo niti pamtimo. Isto kao sto je Milan tim koji je bio lider skoro celo prvenstvo, a po kvalitetu je prosek za Italiju, mi to sve zaboravljamo, da ima najboljeg igraca sa 40 godina koji vise ne igra nego sto je zdrav, sve to se zaboravlja i kaze da je Pioli izgubio titulu i da sad moze da ostane i bez LS. A to sto je skoro godinu bio nepobediv sa limitiranim timom to smo zaboravili...
г

геца м

pre gotovo 3 godine

Барем је отишла она далаБу из Барсе и вратио се прави човек. Штета што је Лапорта напупта Барсу, човек је капацитет. Одлазак Суареза донео повратак Лапорте, није лоше ипак.
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Titula je titula i to se pamti, ali dve stvari su "presudile" u korist Atletika ove godine. Prvo, Suarez, što je Barsina glupost najveća u istoriji i drugo, nikad lošiji Barsa i Real, koji kao da su poklonili titulu Simeoneu...No, to će se brzo zaboraviti, a titula ostaje...
1

145 5

pre gotovo 3 godine

To je komentar objektivan. Zaključak za sezonu čista 10ka. Vidi se da pratiš. Zato tvoj komentar uvek cenim. Neki drugi na ovom sajtu samo pišu komentare a niti gledaju fudbal, već pročitaju kako stoje stvari u svetu fudbala na sajtu i pogrešno zaključe a onda lupaju gluposti.
Р

Радамел

pre gotovo 3 godine

Лоши Реал и Барса па да су били добри они би освојили, неко мора да подбаци. Док се једном не смркне, другом не сване. Кад Реал и Барса освоје нико не каже лош био Атлетико или Севиља него рутински ово оно, шампионски. Утолико је Атлетика титула значајнија јер иза себе имају великане светског фудбала.
G

Gost 034

pre gotovo 3 godine

Sve je to lepo. Čestitam Atletiku na tituli. Moji favoriti u Španiji nisu iz Madrida i Barselone. Na jednu stvar bih se ja osvrnuo ove večeri. Kako se danas sve vrti oko novca, fudbal je industrija, kladionice su najbogatije, javno i legalno sponzorišu klubove, pa ipak večerašnji rezultati su za analizu. Betis, Real Madrid i Atletiko Madrid dolaze na kraju iz kontra znaka (Betis i Atletiko 1-2, Real Madrid 2-1). Naravno, u fudbalu su to mogući prelazi, od kada postoji ovaj sport, nije to ni prvi ni poslednji put. Ali, hajde sada da malo proverimo online klađenje u Aziji. Da li je bilo velikih uplata? Korona je ipak donela velike finansijske gubitke. Ja, naravno, nemam nikakve dokaze, niti tvrdim da je bilo nekakvih nečasnih radnji, samo kažem. Voleo bih, iako znam da se neće desiti, da proverimo kladionice i uplate. Pozdrav svima. Živeli!
B

Bh

pre gotovo 3 godine

Sevilja
n

ngnhgh

pre gotovo 3 godine

He he tacno je tako, ali ako cemo iskreno verovatno ne postoji utakmica a da nije namestena. Ali ovo sa Azijom je tako naivno, to si cuo da je pominjano kod nase lige i nasa namestanja he he. Ovi kad namestaju nece ostati tragovi, to mogu da urade tako skriveno da na zalost ne moze da se dokaze nista. Setimo se LS kada je pre izvlacenja parova Roma pustila prodaju karatra za utakmicu njih i Liverpula... Sta reci onda dalje? Pa jasno je to kada se gledaju utakmice da nisu cista posla, jasno je da klubovi koji su najbogatiji i najvise uloze tokom sezone ne osvajaju velike trofeje. Mislim na PSZ i evo Siti koliko dugo nisu osvojili LS a ista je prica sa Celzijem bila dok je apsolutno najvise ulagao u igrace... Ali je problem sto kad osvoji Atletiko onda je namesteno a kad osvajaju Barsa ili Real onda nema toliko komentara takvih. To sve govori vise o vama, posto ako je namesteno onda je to i kad osvaja RM i Barsa
G

Gost2342

pre gotovo 3 godine

Zasluzeno Atletiko, drago mi je da su osvojili titulu. A sto se tice Barce, pa imaju najgoru transfer politiku u zadnje 4 sezone, nisam nikad vidio da je neko od velikih timova na takve nacine sam sebi podapinjao noge, od prodaje Neymara PSG-u ( koji ih je izbacio u LP ), doveli hrpetinu igraca koji su ili losi za taj nivo ili nespremni ili jednostavno poluigraci, a jos gore neke su sami upropastili onako kako samo Barca to zna. Nevjerovatno da su Coutinha posudili Bayernu, a ovi ih razvalili kao beba zvecku jos im Coutinho sa posudbe da golove i upise asistencije u tom remontu i sramocenju, zatim daju onakvu ubicu Suareza Atletiku direktnom rivalu u ligi i ovaj donese titulu naravno saspe ovima sve u lice. Remonti od strane Liverpoola i Rome takoder da ne zaboravimo, uzasan posao "struke" u klubu unazad 4 sezone. Kakvi ljudi uzimaju milione za svoj nerad...
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Moram da te ispravim.Barselona se nista nije pitala za Nejmara jer je PSG platio klauzulu.Za ostalo si u pravu.
L

Likling

pre gotovo 3 godine

Slazem se da nema gore transfer politike i goreg samounistenja od giganta do skoro proseka (bez Mesija=, za 4 sezone. Jedino se ne slazem da je sama prodaja Nejmara greska, dobio se najveci novac u istoriji. Velika greska je kako se taj novac iskoristio, za 200+ miliona, jao kako se to moglo iskoristiti pametno.... Oni dadose dve trecine tog novca za Kutinja. Iz te perspektive jeste onda prodaja greska, jer ako ne znas sta ces sa tim novcem posle onda bolje ne prodavati igraca. A da su imali pravu viziju, ko bi ih jos uvek pomerio sa trona. Zamisli da das upravi Bajerna novac samo od Nejmarovog transfera da uloze za jedno leto....
1

145 5

pre gotovo 3 godine

Sećam se jednog teksta sa ovog sajta pre par godina u kojem je Atletiko igrao finale lige šampiona valjda je tekst objavljen kada je Atletiko obezbedio finale LŠ... naslov je bio žurka je kod Hesusa Hila. Ako stvarno postoji neki drugi svet verovatno u paklu Hesus Hil sad proslavlja.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Bravo Atletiko! Bravo Suarez majstore, dokazao si da si jedan od najboljih napadaca na svetu, bukvalno je covek izmislio polovinu svojih golova ni iz cega! Bravo Atletiko za pametan potez i dovodjenje ovog madjionicara. Bravo Barsa za genijalnu procenu da nije dovoljno dobar, a on car vuce ekipu cele sezone, zvanicno otpise svojim golom Barsu iz trke za titulu i jos da gol za titulu! I bravo Real koji je bio konstantno tu da ucini ovu trku neizvesnijom, ali mi je svakako drago sto ni Real a ni Barsa nisu uzeli titulu! Bravo Atletiko jos jednom!
K

Kme

pre gotovo 3 godine

Pa barem je nesto dobro doneo barsi...uzeo titulu realu u 89 i 67 minuti..ćao bok
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Sta kazu,Srbija namesta. Selta-Betis 2:3 (1:0) Valjadolid - Atletiko Madrid 1:2 (1:0) Real Madrid - Viljareal 2:1 (0:1) A i verovatno Bilbao nije pustio Elcea.
9

951357

pre gotovo 3 godine

A Real okrenuo nakon sto je Sosijedad poveo, tj. nakon sto Viljarealu vise nisu bili potrebni bodovi.
O

Opa cupa

pre gotovo 3 godine

Atletiko Madrid, aj nrka je sa srecom brate moj!!!
S

Sove

pre gotovo 3 godine

Sve čestitke Atletiku na tituli posle 7 godina! Još sutra da Milan i Napoli obezbede LŠ a nekim čudom i Lester, i da Lil postane šampion Francuske!
S

Sarkasian

pre gotovo 3 godine

Pa i ja bih to voleo, al kad pogledas mec Juve-Inter i sramotnu igru Intera koji je kao 'najveci' rival.Juveu pustio taj mec onda se treba zapitati cemu ovo sve,fudbal je izgubio draz...mnogo meceva se namjesta.
S

Skopje

pre gotovo 3 godine

U ovom slucaju pravda nije spora, al je zato dostizna. Bravo Suki, cestitam.
1

12345123

pre gotovo 3 godine

Kao navijac barselone preko 16 godina, iskreno mi je drago sto je ovaj covek odlucio prvenstvo. Apsolutno se ne zna ko je manje zasluzio titulu, real ili barsa. Atletiko bez pomoci sudija, bez navijaca i uz velikog suareza uzima titulu cak i zasluzenije nego proslu titulu. A sto se tice dva giganta koji su se zauzeli da igraju super ligu, nek razmisle koliko su veliki bez ronalda i mesija, i koliko su pustili para niz vetar (azar, jovic, kutinjo, dembele, grizman)
N

Nflhbk

pre gotovo 3 godine

Hvala ti bože! Najlopovskiji klub u historiji fudbala ove sezone nije osvojio ništa! Bravo Atletico. Zasluženo! Real -> hahahahah
K

Kme

pre gotovo 3 godine

Dugo realniji komentar nisam procitao..Svaka čast gospodine
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

"tri najveca kluba na Iberijskom poluostrvu"? Zar su Benfika i Porto manji klubovi od Atletika?