Romeo Lavija (©Reuters)
Romeo Lavija (©Reuters)

Baš nema sreće: Čelsijevo pojačanje od 62.000.000 evra završilo sezonu posle samo jedne utakmice

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.24. | 16:28

Romeo Lavija obnovio povredu koja ga muči već tri meseca...

U klubu koji za jedan prelazni rok dovede dvocifren broj igrača teško je nametnuti se. Međutim, Romeo Lavija nije ni dobio priliku da pokaže šta ume. Niti će je dočekati ove sezone pošto je za njega ona završena.

Čelsi je putem klupskih kanala saopštio da oporavak belgijskog veziste od povrede butine ne teče po planu, te da će zbog toga 20-godišnji fudbaler propustiti ostatak sezone.

Izabrane vesti

"Nedavni medicinski pregledi potvrdile su da Lavija, koji je zadobio značajnu povredu butine poritv Kristal Palasa u decembru, neće ponovo nastupiti ove sezone", navodi se u saopštenju kluba sa Stamford Bridža.

Belgijanac će tako sezonu završiti sa samo jednim, pomenutim nastupom protiv Kristal Palasa, u kojem je odigrao 32 minuta. Debi u dresu londonskog kluba mu, nažalost, neće ostati u najlepšem sećanju, jer se na istom meču povredio i više se na teren nije vraćao.

Da stvar bude još veća, momak koji je dve godine proveo u akademiji Mančester Sitija stigao je iz Sautemptona sa povredom skočnog zgloba, zbog koje je propustio skoro pet meseci.

Lavija je na Sent Merizu proveo samo godinu dana. Sautempton ga je doveo iz Sitija za 22.000.000 evra, a kako je Belgijanac oduševio u debitantskoj sezoni u Premijer ligi - ujedno debitantska u seniorskom fudbalu - sada već drugoligaš je odlučio letos da ga proda za 62.000.000 evra! Čelsi je vodio ljutu borbu sa Liverpulom za njegov potpis, dobio je, ali se na kraju usrećio.

Najteže je, ipak, Laviji...


tagovi

Romeo LavijaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara