Komentari na vest

BASK u zoni ispadanja, a ima drugu najbolju odbranu Srpske lige Beograd

Ћ

Ћелави препотенко

pre oko 1 mesec

Од београдских клубова услове да буду професионални имају Раднички Београд (Нови Београд 210 000 ст.), ОФК Београд (Палилула 180 000 ст.), Вождовац ( 175 000 ст.), Чукарички (Чукарица 175 000), Земун (180 000 ст.) и Звездара (175 000). Треба ту додати Раднички Обреновац, Колубару и Младеновац с обзирома да градска језгра ових приградских општина имају 25 000 становника. И наравно Графичар и Телеоптик као развојни тимове Црвене звезде и Партизана. Сви остали клубови требад да буду аматерски и не требада се такмиче са професионалним клубовима. Тако треба разврстати и остале Српске лиге и направити јединствену Трећу лигу из које нема испадања, а улази се само по позиву ако се испуне јасни и ригорозни критеријуми (млађе селекиције, тренери, терени, стадион, финансије, власничка структура итд.). Све професионалне клубове трансформисати у д.о.о. у власништву општина/државе (у већинком) и навијача (мали акционари), а оне за које има заинтересованих треба приватизовати. Прва лига (Суперлига) 12 клубова, Друга лига 12 клубова, Трећа лига: група Север (Београд + Војводина) 12 клубова, група Југ (Исток + Запад) 12 клубова. Остало аматерске лиге.
P

Prosta stvar

pre oko 1 mesec

Ima najgori napad u ligi, u tom grmu leži zec.
M

Mile1977

pre oko 1 mesec

Samo Rad.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Srpska liga Beograd je liga gde su 3 kluba kažnjena oduzimanjem 21 boda! Treći & četvrti rang takmičenja u Srbiji su zreli za žešći remont i reformu! Ovo je besperspektivno, neodrživo i najveći broj nameštanja je u ovim rangovima!
:

:) :)

pre oko 1 mesec

Znaš li zbog čega su kažnjeni kada tako pričaš?! Nije zbog nameštanja nego im je tehničkom greškom igrač ušao u igru a nije izašao onaj koji je trebao i tako odigrali utakmicu do kraja i pobedili… Naknadno su kažnjeni kada se to primetilo! Kada nešto komentarišeš, pokušaj bar da imaš tačne informacije i pišeš istinu!
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Konstatovao sam samo kazne! Znam vrlo dobro zašto su kažnjeni! Pusti me priča o proceduralnim greškama, i to na utakmicama sa klubovima koji pretenduju na visi rang i koji su poznati po "zatvaranju" istih. Ispada da je predstavnik kluba neuko lice i zbog svoje neukosti i neznanja je izbacen iz fudbala na godinu dana. Price za malu decu! Kao i ljudi iz drugog kaznjenog kluba gde su, kao, igrači na svoju ruku, bavili se namestanjem prijateljske utakmice ili iz treceg kluba gde im ne pada na pamet da izmire svoje obaveze prema bivsem treneru. Nevidjeno za treci rang takmičenja! Srozali su ga totalno i ucinili besmislenim!
P

PartizanPFK

pre oko 1 mesec

Pa Amaterima i nije mesto u Srpskoj ligi. Beogradski Amaterski Sportski Klub
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

БАСК је скраћеница од Београдски академски спортски клуб.
:

:) :)

pre oko 1 mesec

Da li svi vi sa petokrakama iz 45 mislite Srpski klubovi ne treba da postoje!!! I dalje bi da uništavate sve što je Srpsko i nema petokraku!
U

Uzalud. Postigli su samo 10 golova.

pre oko 1 mesec

Uzalud. Postigli su samo 10 golova.
n

ndaje

pre oko 1 mesec

sta je sa Radom? zasto ovoliko lose stoje?
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Zato sto su uništeni, duguju pare, blokirani, infrastruktura u raspadu, oduzeti bodovi, igraju sa omladincima/kadetima, na putu u Zonu i imaju dobru lokaciju za eventualne "gradjevinske poduhvate".
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

zato sto su huligani izvukli i zadnju paru iz kase a drzava ne pegla gubitke kao vecitima
P

Papazjanija

pre oko 1 mesec

Koga zanima Srpska liga Beograd??? Gomila klubova koji ne mogu da skupe 200 gledalaca na tribinama sa lošom infrastrukturom. Ovu ligu treba ukinuti i onemogućiti da imaju prolaz u PLS. Dok se na Zapadu kidaju za jedno mesto Čačak, Priboj, Loznica, Arilje, Čajetina i Požarevac u ovoj ligi je pitanje da li će da udje parafraziram Boleč ili Padinska sklela. Na Severu konkurencija Bečej, Sombor, Kula, Kikinda i kada se uporedi sa ovom ligom vidi se razlika i u kvalitetu i u značaju za srpski fudbal.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Зато ја овде бесомучно говорим да се формира трећи професионални ранг српског фудбала, а сва папазијанија аматерска нека игра од четвртог нивоа. Бесмислено је из другог професионалног ранга са испада 4 или 5 тимова, па и више кад неко одустане. Реорганизација целе фудбалске структуре се мора урадити.
G

GOST 510

pre oko 1 mesec

Koga zanima seljački fidbal? Ovo je pogled iz pravca Beograda.