Radoslav Batak (©Starsport)
Radoslav Batak (©Starsport)

Batak diže moral pred revanš sa APOEL-om: Spremniji smo, mlađi i brži, vežbamo i penale

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.08.23. | 20:37

“Kvalitetnija smo ekipa od APOEL-a, uz podršku navijača možemo u narednu fazu”, poručuje kapiten Lala Nikola Čumić

Vojvodinu u četvrtak na “Karađorđu” od 20 časova očekuje revanš meč sa APOEL-om, protiv kojeg će Novosađani pokušati da nadoknade minimalan zaostatak iz prvog meča (1:2) i potom se domognu treće runde kvalifikacija za Ligu konferencije. Raspoloženje u taboru Lala pred ovaj okršaj je na visokom nivou i svi veruju da na krilima domaće publike mogu da sruše najtrofejniji klub sa Kipra, te dalje nastave evropski put.

Izabrane vesti

Očekujemo pobedu. Sad da li će to biti sa jednim golom razlike, pa da idemo na produžetke i penale ili sa dva, manje je važno. Na treningu ćemo još da uvežbamo neke stvari i sutra ćemo da izađemo spremni. Uvereni smo da ćemo uz podršku naših navijača i uprave, koja nam je na osnivačkoj Skupštini Sportskog društva dala vetar u leđa napraviti uspeh. Predsednik Zbijlić je rekao da veruje u prolaz. Slažem se sa njim, nadam se da će biti lep fudblaski spektakl i da ćemo da iskoristimo situacije koje nismo u prvom meču. Znamo da su kvalitetna ekipa, ali mi smo spremniji, mlađi i brži. Pokazali smo da možemo da igramo sa njima i siguran sam da ćemo sutra više želeti pobedu”, rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak na konferencije za medije.

Batak je istakao da se spremaju i za eventualnu penal seriju.

Vežbali smo penale juče na treningu, a vežbaćemo ih i danas”.

U tim se vraća Filip Malbašić, koji je meč na Kipru propustio zbog povrede, ali stručni štab Lala i dalje ne može da računa na Asmira Kajevića

Vratio se Lazarević (prim. aut. zadobio manju povredu u Nikoziji), kao i Malbašić, samo zavisi koliko će biti fizčki zahtevna utakmica i u kojoj meri će on moći da nam pomogne. Bitno je da je tu sa nama. Nažalost, i dalje ne možemo da računamo na Kajevića”, završio je Batak.

Kapiten Stare dame Nikola Čumić optimističan je pred sutrašnji susret i veruje da će uz podršku navijača izboriti plasman u narednu fazu.

Očekujemo da prođemo dalje. U drugom poluvremenu smo pokazali kako treba da igramo protiv njih. U prvo poluvreme smo ušli malo bojažljivo, previše smo ih respektovali i nismo dovoljno vršili presing. U drugom delu smo izašli visoko, igrali našu igru i uradili sve što smo se dogovorili na poluvremenu. Postigli smo nakon toga gol i imali još neke prilike. Ostaje žal što nismo sačuvali taj pozitivan rezultat, ali i dalje mislim da imamo velike šanse. Ovim putem pozivam publiku da dođe u što većem broju jer nam mnogo znači. To se videlo prošle sezone kad je bio pun zapad protiv Čukaričkog i Partizana. Očekujemo pun stadion i da se na kraju svi zajedno radujemo prolazu. Verujem u ovaj tim i smatram da smo kvalitetnija ekipa od APOEL-a”, istakao je Čumić



tagovi

Radoslav BatakNikola Čumić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara