Komentari na vest

Batak: Težak period, podmladili smo tim, bićemo bolji kada budemo kompletni

G

Gost123456

pre 9 meseci

Ljudi, šok dolazak ali bukvalno! Kako transfermarkt kaže stigao jam je Nemanja Sokovic, centarfor, 27 god, u karijeri dao 8(osam)golova i imao 1 (jednu) asistenciju, malo je igrao zato je i neefikasan, gol daje na svakih 448min a asistent na 3580(tri hiljade petstotina osamdeset) minuta. To je nedostajalo Bataku?!
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Navijam za Zvezdu i Vošu! Teško mi pada ova rezultatska bruka Voše. Vojvodini samo treba jedan strani trener, koji dolazi iz liga sa ofanzivnim karakteristikama. Trenera treba platiti i ne žaliti, a ne dovoditi trećerazredne Afrikance, koji nikakav trag ne ostavljaju u srpskom fudbalu. Najveća bruka srpskog fudbala I Voše posebno su (ne)kvaliteti Baraja i Traorea!
G

Grajkula

pre 9 meseci

Kakav promašaj od trenera, čika Miša Kosanovic bi pobedio bar dve utakmice od poslednje četri koje su izgubljene..
Z

Zapadnjak

pre 9 meseci

Covek je celu utakmicu trazio od stopera da dijagonalama gadja Cumica, celu celu utakmicu, jer se na zapadu moglo cuti i shvatiti njegove instrukcije. Vojvodina je takticki tanka, bezidejna i ne budu li nesto promenili, mislim da ce oni imati i ozbiljnu borbu za play off ove sezone
V

Vojvodiji treba

pre 9 meseci

1. Sportski direktor koji zna sta radi ( nikada niste smeli da prodate MAJSTOROVICA I MILOSEVICA) 2. Trener koji zna koji mu igrac na kojoj poziciji najvise donosi BEZ OBZIRA NA GODINE 3. Dorektor omladinske skole koji NIJE MENADZER 4. Pravi tim trenera- ne da dovode kurta i mutra svoje dupelsice- organizij ti steucni tim od nepoznatih ljudi- tu se vidi kako ces organizovati igrace na terenu ZBILJO, tebi svaka cast ma finansijama i kako sve radis, ali si fudbaski naivan. Ppzzz
E

Esex

pre 9 meseci

Ovi iz vojvodine svi isto pricaju.Vojvodini treba nova uprava,nov trener i to stranac..
i

imegostasamosta

pre 9 meseci

ZBILJICU ODLAZI NIJE TI OVO ODBOJKA!!!
s

samo vosa

pre 9 meseci

Ti ne navijas za vosu, idi na vesti svoga kluba.
G

Gost123456

pre 9 meseci

Bla, bla, bla kazi ja ne umem bolje! Igraci su takvi kavi su od loših do sjajnih, trener kao 90 % u ligi loši i poslušni, bez stava bez petlje. Cuj podmladili ekipu, pa ne igras kao Vozdovac sa 7-8 bonusa vec jedva sa jednim i to zato što moras. Voša uz Javor i Mladost ima najmanje bonusa 5, pa kavo onda podmladjivanje već daj da nešto kažem, pa nismo mi maloumni da ne vidimo i ovo se radi planski i sa ciljem a sta je cilj ne znam. Predsednik ce verovatno dati intervju ishvaliti sve a naročito sebe i opet nešto obecati i naravno ne uspuniti. Sa ovim trenerom i bez kljucnih pojacanja zadnji vezni, centralni vezni i stopera nema govora ni da budemo 5.a i pley aut je blizu.
G

Gost123456

pre 9 meseci

I da, od 14 timova koji su do danas odigrali ovo 2.kolo Voša je starija od 7,pa jeli to podmladjivane, Vozdovac 21.7 Voša 26.3, naravno tim je u najboljim godinama ali tu nije problem već u vodjenju istog.
S

Samuilo 3

pre 9 meseci

Podmladio? Gura onog Bukinca, ostale mlade je rasterao… cuj, podmladio hahhhahah
G

Goust

pre 9 meseci

I daje mislim da nije bolji od Rastavca,, kad je dosao "trgao" je ekipu. Prosecan superligaski trener, za borbu za opstanak. Za vrh lige slab, nema iskustvo ni kvalitet. Inace gotivan lik, ali ako pricamo struci mora bolje Vosa da nadje.
S

Samo

pre 9 meseci

Priče i demagogije od uprave do struke Zato pravi navijači Vojvodine neće da trpe istinite laži
O

Ova

pre 9 meseci

Uprava Vojvodine, jedino zna prodavati klince, Kabić, Milošević, itd, itd, tu se jedino pokazala.
P

Partymaker

pre 9 meseci

Pa prodali ste neke bitne igrače, niste se adekvatno pojačali i sada kreću alibi priče.....
A

Astoria

pre 9 meseci

Šta to beše moralna odgovornost? I ko to i dalje, i zbog čega, održava Bataka na klupi Vojvodine...?
M

Milivance

pre 9 meseci

Ma Batace budi ponosan kao posle Apoela….Zvezda,partizan,Cukaricki to ie velika trojka,Vosa nazalost prosecan srpski klub…
G

Goust

pre 9 meseci

I TSC, od Vose samo ime ostalo.
U

UplasiSeSeverine

pre 9 meseci

Reče Batak kako se uplašio Severine.Pa nije išao na jahtu da se uplaši već je bio na utakmici:)))))
M

Miksea

pre 9 meseci

Šta priča ovaj čovek, kakvo podmlađivanje, imali jednog bonusa na terenu. Loše pripreme, loš prelazni rok, drvo Vukić im je špic, pustili Simića, Kabića, Nikolića, trpe onog Traorea, igra im loš Baraj, Radulović dobija 10 minuta. Izgubio 4 najvažnije utakmice. Raspad sistema.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Pazi ovo lik kaze zasluzena pobeda a svi smo videli da Milanovic nije dao cak dva crvena kartona igracima partizana... Nesto se ovde gadno muti... izgleda da je mec namesten i plus i sudija umesan...Lepo rekli iz Kolubare ne namestaju samo oni...namesta i partizan...vreme je da Uefa reaguje
Г

Гос'

pre 9 meseci

Бла, бла, бллааа. Причам ти причу, за сад тим је слабији на папиру него прошле године. Тако да ако се нешто не примени, средина табеле..
?

???

pre 9 meseci

Ovaj uvek nadje neki razlog da prica neke vadilice. Ni jednom do sad nije rekao sta nije valjalo na utakmici, cime nije zadovoljan, gde su pravili greske. On to covek ni ne provali. Mislio sam da je bolji trener, sad vidim da nije tako. Mnogo prica, malo radi, a i to sto prica, prica gluposti
p

prijatelju

pre 9 meseci

idi na plivanje ovo nije za tebe!
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Ako je mladji igrac odigrao izvanredno kako mu je to onda usputan izgovor sto ima 0/4...Mislim da morate da menjate trenera I sportskog direktora I onda samo da sacekate sledeci rok pa da vidite sta jos moze da se uradi jer sada je vec kasno a posebno za nekog novog da odmah nesto sredi a da nije ishitreno I da valja..
G

GrobarNS

pre 9 meseci

Smesan si, poslednji si sa trecim najvecim klubom u zemlji. Kad odmaras igrace po direktivi to si i zasluzio... To oko podmladjivanja tima ti ne pije vodu, vosa je imala znatno mladje i kvalitetnije sastave od ovog.
K

KostaX

pre 9 meseci

Da li ti stvarno misliš da bi Voša dobila Zvezdu da nije "odmarala" igrače?Ajde malo uključite vaše male mozgiće i probajte nešto sami da smislite a ne da slušate od drugih koji upravljaju vama!
K

Koloko

pre 9 meseci

Si smešan, Voša ne bi dobila Zvezdu, sve i da im je Partizan pozajmio najbolje igrače, shvatite više da je Zvezda ubedljivo najkvalitetnija ekipa.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Dobićeš ti kompletiran otkaz
G

Gost0007

pre 9 meseci

Jos nisi podneo ostavku?!
R

Randers

pre 9 meseci

Ma briga njega, sam je rekao: "Publika neka radi svoj posao." Prethodni put kad je bio trener Vojvodine, isto mu nije padalo na pamet da odrekne pozicije. Popio je otkaz na kraju. Za njega je kontroverzni Lalatović emeritus i Pep Gvardiola zajedno.