NBA VEČERAS: Mičel, Midlton, Viljamson...

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.02.20. | 14:52

Nekoliko predloga iz najjače košarkaške lige sveta...

Bogata je NBA noć pred nama. Na rasporedu je 10 utakmica, a mi vam, kao i inače, donosimo naša četiri predloga za klađenje.

DONOVAN MIČEL (broj poena (25,5), tip više, kvota 1,80)
Večeras bi u Solt Lejk Sitiju moglo biti nekoliko sjajnih individualnih partija igrača. Juta dočekuje Vašington, a to znači da će međusobno igrati dva igrača koja su jako 'vruća' - Bredli Bil je u zadnjih 15 dana u proseku od 41 poena dok je Donovan Mičel na 29,5. Što se klađenja tiče, mi ipak više verujemo igraču Jute jer Vizardsi nemaju neku veliku mogućnost igranja žestoke odbrane dok Džez ipak ima načina za barem usporiti, ako ne i zaustaviti Bila.

Izabrane vesti

KRIS MIDLTON (broj poena (20,5), tip više, kvota 1,85)
Midlton je stvarno u odličnoj formi i u zadnje vreme je demantirao sve one koji tvrde kako ne može biti druga opcija šampionskoj ekipi. Baš suprotno, njegove igre u februaru su bile senzacionalne, a dovoljno je reći da samo u jednoj utakmici nije postigao najmanje 20 poena. Večeras Milvoki igra protiv Oklahome koja igra lepu košarku, ali Baksi su favoriti i to ne samo zbog Janisa, nego i zbog Midletona.

ZAJON VILIJAMSON (broj poena (23,5), tip više, kvota 1,75)
Kakav igrač je Zajon! Dugo smo ga čekali da se oporavi od povrede, a kada je jednom zaigrao, pokazao je da se s razlogom smatra sledećem velikom zvezdom. Zajon iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, u zadnjih petom je redom postizao 31, 32, 25, 28 i 29 poena, a kako Nju Orleans večeras igra protiv Klivlenda koji nema velikih ambicija u ovoj sezoni, onda se očekuje nova pobeda Pelikansa i nova dobra partija Zakona.

DIANDRE EJTON (broj poena (20,5), tip više, kvota 1,85)
Finiks ima dosta traumatičnu sezonu, a još uvek se ne može jasno reći je li sezona za Ejtona bila pozitivna ili ne. On nije uspeo u kontinuitetu pružiti dobre igre, a u sezoni je na proseku od 19,1 poena po utakmici. U februaru igra nešto bolje - na proseku je od 21,9 poena, a optimizam u ovoj opkladi nudimo i zbog činjenice da Finiks igra protiv Detroita koji je odlaskom Andrea Dramonda i povredom Blejka Grifina spao na samo Kristijana Vuda pod košem. Uz to, Ejton je u prvoj utakmici ove sezone protiv Pistonsa postigao 26 poena.

Piše: Emir FULURIJA
Foto
: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara