Komentari na vest

Baždar počinje derbi ako ne bude mogao Saldanja

P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Partizan sutra gazi Terzićev Fmp kao plitak potok. Sve sem lagane i ubedljive pobede Partizana je prvoklasno iznenadjenje.
Д

ДушанРС

pre oko 2 meseca

Опет пратите ЈСЛ ? Зар није то штела ?
k

kdsb

pre oko 2 meseca

Bazdara smo dve i po godine cekali da odigra dve i po dobre utakmice. Neukusno je za sada o njemu pricati kao o nekoj vanvremenskoj igracini
.

.....

pre oko 2 meseca

Poješće ih Milojević presingom tako da će gosti imati posed lopte nekih 35%. Kad se tome dodaju veliki znalci iz odbrane Marković, Saničanin, Filipović jasno je da će Zvezda lakše nego inače ulaziti u šanse koje će verujem biti pretočene u golove i rutinsku pobedu.
С

Сале2323

pre oko 2 meseca

Ти браћала као да се не сећаш како је Милоје постављао утакмицу против Партизана... Ружно, да ружније не може бити! Па су навијачи попиздрели били због тога, није могао победити Партизан ни кад је имао дупло бољи тим. И зато је био најурен, тј. отишао као добровољно, али отишао, зато што ни најгори Партизан није могао добити, а игра Звезде била ужас. Та игра је сад још ружнија, а Партизан има солидан тим. Као Звездаш кажем, Партизан ће сутра добити утакмицу. Таман и да Мађију најзад отерамо и кренемо да тим Звезде опорављамо.
B

Bnm

pre oko 2 meseca

EE KAD PROCITAM OCEKUJE GA INTENZIVAN DUEL, MEC, OKRSAJ A POMISLIM NA DERBI MUKA ME UHVATI. DAVE LOPTU I JEDNI I DRUGI, POSLE 60 MINUTA KO MRTVI KONJI NA TERENU!!! DALJE NE CITAM
m

ma

pre oko 2 meseca

Samo da vam seoporavi Markovic,onda sve ostalo nije bitno za Zvezdu.
N

NR

pre oko 2 meseca

Saldanja resava ovo het trikom.
s

sb

pre oko 2 meseca

Kažeš Saldanja, misliš Baždar!
R

Rafaelo

pre oko 2 meseca

Rade rodbinske i menadzerske veze, cim pored Jovanovica i drugih talenata se forsira ovaj mali .. Ali dobro
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Jovanović, Kovačević, Marković(Filipović),Antić,Stojković, Ovusu, Kastiljo(Natho), Zahid, Goh, Kalulu, Saldanja(Baždar). I eventualno ulaze Nikolić, Severina, Šćekić. Veliki problem je što De Medina nije dobio ni minut ovog proleća, a ako Marković ne bude igrao, Filipović će na štopera i ako eventualno krene kako ne treba tipa nervoza, žuti, povreda itd. onda sem De Medine nemamo alternativu, a dečko van ritma totalno. Plus, ako izadje Kovačević, to povlači pitanje bonusa na terenu, pa automatski mora Stjepanović na mesto štopera i bonusa, ili Baždar, eventualno neupotrebljivi Trifunović, što dodatno remeti koncepciju i vuče nove poteze.
S

Sf

pre oko 2 meseca

Kakav napadački fudbal. Oni se brane i čekaju polukontre i protiv ekipa kao što su Javor i Surdulica. Nemoj da nas zasmejavaš.
K

Kazem

pre oko 2 meseca

Ja juce da će kao slag na tortu da nam bude Saldanja, pre neki dan Marković pod znakom pitanja, juce se pise o Nathu da ce mozda na klupi i da nece da pocne utakmicu, neka ga Duljaj uvede ko Stanojević u 90 minutu, evo sada je pod znakom pitanja i Saldanja, fali jos i golman Jovanović da bude pod znakom pitanja.
N

NDCZ

pre oko 2 meseca

Kako si prijatelju osam meseci prvi na tabeli kada je Zvezda bila prva na tabeli uoči derbija 20.12.2023?
B

Babaroga

pre oko 2 meseca

Bruka i sramota. Kao ne može Saldanja a odigrao najnormalnije prošlu utakmicu. Verovatno će Baždar da igra u napadu sa Svetozarem Markovićem a na mesta štopera idu Natho i Zahid
T

TD

pre oko 2 meseca

Kako je najnormalnije odigrao kad je tek sa klupe usao u igru, o cemu pises ti?