Bejl (©Reuters)
Bejl (©Reuters)

Bejl neće iz Madrida, ali hoće u – Hetafe

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.22. | 13:31

Agent velškog fudbalera ga ponudio

Istekao je Geretu Bejlu ugovor sa Realom i završio je priču sa najvećim klubom na svetu, ali to ne znači i da se seli iz Madrida.

Štaviše, nekada jedan od najtraženijih fudbalera sveta, čija je karijera u velikom padu, jer poslednje dve godine gotovo da uopšte nije igrao za Real, sam se ponudio – Hetafeu.

Izabrane vesti

Tačnije, njegov agent je zvao predsednika Hetafea Anhela Toresa i ponudio mu Bejla. Barem tako tvrdi sam Tores u razgovoru za španski Sport.

“Upravo sam pre 45-50 minuta pričao sa Bejlovim menadžerom. Moram da razmislim o svemu tome i da popričam prvo sa našim trenerom. Ne znam u ovom trenutku da li će Velšanin doći”, rekao je Tores i to na prezentaciji novih Hetafeovih dresova za narednu sezonu.

Možda u prvi mah zvuči nestvarno da Bejl posle svega ode u Hetafe i to još da se sam ponudio, međutim, dragi deo priče je da mu novac nije prioritet, već klub u kojem će standardno igrati tokom jeseni, da bi bio potpuno spreman za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Pored toga, Bejl nikada nije krio da se oseća komotno u Madridu, bez obzira na to što se u Realu nije naigrao fudbala. Otud Hetafe, iz predgrađa, zvuči kao sasvim razumna opcija za Velšanina.


tagovi

Geret BejlHetafePrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara