Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bejl: Želim da se vratim u Real na kraju sezone

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.03.21. | 16:17

Velšanin od leta ponovo u Madridu

Pad u drugi plan kod Zinedina Zidana, vidni nedostatak motiva i loša forma uticali su da se Geret Bejl pred početak sezone vrati u Totenhem kao pozajmljeni igrač Real Madrida. Hitri Velšanin pod komandom Žozea Murinja nagovestio je buđenje, međutim daleko od toga da je doživeo potpuni preporod u Londonu, a na konferenciji za medije uoči gostovanja Belgiji govorio je o planovima za narednu sezonu.

Izabrane vesti

"Prvobitna ideja je bila da odigram samo jednu sezonu u Totenhemu, jer mi ostaje potom još godinu dana ugovora sa Realom. Moja želja je da se vratim u Madrid, iskreno, to sam planirao", rekao je Bejl na konferenciji pred obaveze u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Velške medije posebno je interesovalo da li bi situacija sa klubom mogla negativno da se odrazi na učinak ofanzivca u reprezentaciji.

"Dešavanja po pitanju kluba mi neće predstavljati problem u reprezentaciji. Motivisan sam i fokusiran", rekao je Bejl.

Podsetimo, Velšanin u Realu ima platu oko 17.000.000 evra što je i predstavljalo prepreku Totenhemu da ga dovede u svoje redove s obzirom na to da Bejl nema nameru da se odrekne ni najmanjeg dela primanja predviđenih ugovorom potpisanim 2016. godine. Brzonogo krilo je od povratka u Totenhem, uprkos skromnoj minutaži uspelo da postigne 10 golova uz tri asistencije na 25 utakmica te će Zidan svakako imati povoda da razmisli o tome da mu pruži još jednu šansu.


tagovi

Geret BejlTotenhemreprezentacija Velsa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara