FCSB (©Reuters)
FCSB (©Reuters)

Bekali dobio ponudu da proda FCSB: Deca i sveštenik su mi rekli da odbijem

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.08.23. | 13:39

„Ponuda je bila vredna 50.000.000 evra“, kaže kontroverzni Rumun

Kod Rumuna nikada nije dosadno jer imaju Điđija Bekalija, kontroverznog vlasnika FCSB-a, koji svakodnevno puni novinske stupce.

Danas se u Rumuniji zanimaju njegovom pričom da je odbio ponudu američkog biznismena rumunskog porekla da proda klub. Navodno, ponuda je stigla pre dve nedelje, a Bekali je juče, uoči utakmice sa Nordsjelandom u kvalifikacijama za Ligu konferencije rekao – ne.

Izabrane vesti

Ponuda je stigla pre dve nedelje, tražio sam vreme da razmislim i juče sam rekao da ne želim da probam klub. Ponuda je bila od 50.000.000 evra. Međutim, moja deca su bila protiv. Rekli su mi: „Tata, šta ćeš onda da radiš, čime ćeš da se baviš? Ti jedino ideš u crkvu, ne ideš na krštenja, na svadbe, na odmor. Šta ćeš da radiš onda sa svim tim parama“, pričao je Bekali za Fanatik.

Nisu samo deca bila protiv...

„Taj biznismen mi je rekao: „Gospodine Bekali, samo recite sumu koju ni vaša deca neće moći da odbiju“. I šta onda da sam rekao 100.000.000, a on kaže „može“. Kad bih to onda odbio, obrukao bih se. Tad sam rekao da nema više pregovora. Pogotovo što je i moj sveštenik rekao da ne prodajem klub“, ispričao je Bekali.

FCSB čeka sledećeg četvrtka revanš sa Nordsjelandom u Danskoj, a prvi meč u Bukureštu je završen bez golova. Pobednik ovog dvomeča igraće u 4. kolu protiv boljeg iz okršaja Partizan – Sabah.


tagovi

Điđi BekaliFCSB

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara