Fil Nevil (foto: Reuters)
Fil Nevil (foto: Reuters)

Bekam zove Fila Nevila u Majami

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.01.21. | 16:30

Želja je i Radamel Falkao za špica

Dijegu Alonsu se drma klupa u Interu iz Majamija.

Vlasnik Dejvid Bekam nije zadovoljan iskusnim Urugvajcem, pa bi posle godinu dana moglo da dođe do prekida saradnje. Po pisanju Skaj sporta, zamena je već planirana, a to je selektor ženske reprezentacije Engleske, Fil Nevil, s kojim se Bekam odlično poznaje iz igračkih dana, kada su zajedno stasavali i osvajali trofeje u dresu Mančester junajteda.

Izabrane vesti

Nevil svakako odlazi sa klupe nacionalnog tima idućeg leta, pošto će ga po ranijem dogovoru naslediti Sarina Vigman koja trenutno vodi Holandiju. Bivši defanzivac nije želeo da produžava ugovor posle odluke da Evropsko prvenstvo za žene bude pomereno za leto 2022, već je rešio da svakako ove godine pronađe novi izazov. Da li će to biti u Majamiju, videćeno, ali i te kako ima osnova.

Pre ženske reprezentacije Engleske, Fil Nevil je kratko vodio niželigaša Salford, koji je osnovao zajedno sa čuvenom "Klasom 92" iz Mančester junajteda (braća Nevil, Dejvid Bekam, Pol Skols, Rajan Gigs i Niki Bat), a radio je i kao deo stručnog štaba Stjuarta Pirsa u mladoj reprezentaciji Engleske, sa Dejvidom Mojesom u Junajtedu, kao i u Valensiji sa Nunom Espiritom Santom, Vorom, a onda i bratom Gerijem.

Pored trenera, Inter bi mogao da dobije i novog špica. Iskusni Radamel Falkao nije se najbolje snašao u Turskoj i po nekim informacijama već je raskinuo ugovor sa Galatasarajem, Odigrao je Kolumbijac devet utakmica ove sezone i uz pet golova upisao i dve asistencije, ali je od dolaska u Istanbul češće u ambulanti nego na terenu. U poslednjih godinu dana zbog povreda je propustio 31 utakmicu i jasno je da bi 34-godišnjem špicu odgovarala manje zahtevna liga u smiraj karijere.


tagovi

Radamel FalkaoFil NevilDejvid Bekam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara