El Fardu Ben (©Starsport)
El Fardu Ben (©Starsport)

Ben spreman za Omoniju

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.09.20. | 09:05

Čekamo da vidimo šta će biti sa Aleksandrom Kataijem

Utakmica koju Crvenu zvezdu vodi u grupnu fazu evropskog takmičenja. Ključna utakmica u sezoni. Sa ključnim čovekom na terenu. Prema pisanju Sportskog žurnala El Fardu Ben se oporavio od povrede zbog koje nije trenirao sa ekipom tokom mini priprema za vreme reprezentativne pauze.

Oporavak je trajao sporije no što se u nadali u taboru srpskog šampiona, ali poslednje Žurnalove informacije navode da će iskusni ofanzivac biti u avionu za Kipar. Mada je izvesno i da neće biti starter protiv Čukaričkog u petak u sedmom kolu Superlige.

Izabrane vesti

Posebno je važno to što se još ne zna da li će trener Dejan Stanković na Kipru moći da računa na Aleksandra Kataija, koji je zadobio lakšu povredi primicača, a ona zahteva koji dan mirovanja, pa je vešto krilo iz Srbobrana pod velikim znakom pitanja.

Bez Kataija i Bena, dvojice verovatno najopasnijih igrača crveno-belih, zaista ne bi bilo lako protiv Omonije. Ovako, bar jedan će biti tu, nadaju se na Topčiderskom brdu da će se i Katai oporaviti na vreme. S tim da je sasvim jasno da će obojica biti van pravog takmičarskog ritma.



tagovi

El Fardu Ben

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara