Komentari na vest

Ben stao uz Borjana: On je legenda, potez novog trenera nije normalan

Y

Yui

pre 11 meseci

Jako je bitno što je tamo neki Ben iz kiparske lige stao na stranu Borjana. Prvo, za toga Bena, Bahar nikada nije čuo i koji je on autoritet da utiče na odluku Bahara?! Smešno!

gemathegreat

pre 11 meseci

Bitno je, jer se taj Ben uzidao u uspeh kluba, a ti si šištavac koji čeka da mu odobre komentar.
m

mandov

pre 11 meseci

Je Ben kume, legenda je na klub, al ne i za uvoznog Mistera... sa toj zvanje "legenda" - mož da bide(a nemora) #1 samo u Sneškograd, BREEEE! Zavisi iz koju perspektivu posmatraš. Nego, mora da je ovaj Bahar čuo, da Sneškin mali voli da se guša sa misteri, pa misli, da ga na vreme skloni... Možda se "mister" Deki , nešto izlano?!
L

Luja

pre 11 meseci

Da li ti sebe smatraš duhovitim?
r

rujic

pre 11 meseci

Kao prvo Borjan nije legenda Zvezde! Kao drugo mi od Zvonka Milojevica nismo imali pravog golmana. Da ne racunam Dmitrovica i Rajkovica.Oni su se razvili posle! Jedan covek je bio za klasu bolji golman od Borjana ali je bio njegova zamena nazalost! Zoran Popovic. Velika steta za ovog coveka!
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

А зашто борјан са 10 трофеја неби био легенда звезде? Дечко је свакако оставио траг у клубу, освојио 6 титула и 3 купа, одиграо преко 200 утакмица за клуб! Која су твоја мерила ко је легенда, ајде ми реци, баш ме занима?
s

surdepač

pre 11 meseci

Ne dipr Ben. On jeste legenda kluba, ali je kiks golman uvek bio.Imao je dobrih utakmica, i to sto je on odbranio neke penale ne znaci da ne treba naci boljeg ako se vec moze!
M

Metodija

pre 11 meseci

U pravu je. Doveden je ovaj Izraelac koji će ojaditi Komšinicu. Živi bili, pa videli. On je niko i ništa u svetskom fudbalu. Još jedan Terzin veliki promašaj. Očigledan privatni projekat.
G

GostDusan

pre 11 meseci

Jedan je Borjan,Srbenda,ljudina.Migko se s njim porazgovarati.Ja licno da sam trener bih mu rekao da ce biti br 1 s tim da je i te kako zamenjiv,tako bi on dao i vise od maximuma.Poenta je sto Izraelac i dalje nema sigurnu jedinicu,te onaj iz Izraela,te Slovenac kao ,,novi Jan Oblak,,Znaci Bahar i dalje nezna sta hoce Nesvidja mi se to.Ja sam i dalje za Milana.Ali is a se ne pitam.Sportski poz.
m

moni

pre 11 meseci

ako zoveš i juriš trenera da dođe u klub, onda treba poštovati svaku odluku trenera i ne kvariti mu planove...jer takvi treneri imaju viziju ...i svaku odluku treba poštovati...zvezdin tim je star i treba ga polako podmlađivati...sva podrška za novog trenera...
A

Ab

pre 11 meseci

Borjan je veliki... Međutim od stare slave i zasluge se ne živi... I svaka druga priča se tu završava... Ljubav prema Zvezdi Borjan treba da pokaže i sada, prihvati odluku TRENERA (iza kojeg stoje sve rukovodeće strukture kluba) i uradi sljedeće :a) ostane u klubu i bude rezerva, b) pređe u neki drugi klub... Opcija pod c): Talasanje po društvenim mrežama, medijima, patetika nanosi štetu klubu i svlačionici....Ego, koji je kod Borjana izuzetno veliki, može samo napraviti fleku na svemu što je do sada uradio.... ZVEZDA IZNAD SVEGA ( I SVIH)
G

Gostic

pre 11 meseci

Kakva ljubav,on je grobar,samo interes
г

голкипер

pre 11 meseci

Борјан је можда једним делом у праву. Начин на који му је то саопштено није коректан, то је тачно, само у случају да је Бахар могао да га види и уживо му то каже. Чини ми се да је Борјан већ тада био на путу за утакмице са Канадом, а ако јесте, онда је могао једино "телефоном" да му јави. Борјан неће бити ту целе Звездине припреме, а припреме почињу већ половином јуна и Бахар је морао већ сад да му каже планове, што је и урадио. Тако да је Бахар испао коректан. Борјан нема за шта да се љути. Јесте већ сад Звездина легенда, поштовање мора да има због свега, али је реално да му се полако налази замена. И ружно је што га сад у коментарима људи вређају и прозивају и из реалних и из нереалних разлога. Помогао је Звезду толико, да сутра могу ложу по њему да назову или тако нешто. Кад је спасавао Звезду био је легенда и сви су га славили, а сад има стомак, влада свлачионицом, надмен је и ником није потребан. То је баш ружно. Борјан би требао нормално да прихвати Бахарову (тренерову) одлуку и то је то. Дете му одраста у Србији, а не негде у иностранству као странац, део је највећег клуба, људи га воле, има добра примања, не мора да брани сваку утакмицу, шта ћеш више. Плус има јак утицај на екипу, лидер је, после, ако буде хтео може да се приучава за тренера голмана, па после и да ради у Звезди као исти и супер. Ја сам лично за то да Борјан брани и даље, тешко је наћи доброг голмана, а он ем је домаћи, ем је страствен и искусан. Има велики утицај и мислим да ће фалити ако га замене неким странцем. Исто мислим и за Катаија. Људи мисле да је то игрица, па овај други има бољу оцену и то одма значи да је бољи и да ће то показати. Не иде то баш тако.

gemathegreat

pre 11 meseci

Sedeli su 48 sati ranije za istim stolom.
А

Александар1

pre 11 meseci

Легенда Звезде?! Хаххахахахахахахахахаахаханананансхаахахахха. За Звезду је играло бар 100 већих играча од Борјана, а можда и 200. Ми смо освојили ЛШ. Не може осредњи голман да буде у конкуренцији за Звездину легенду.
0

000-999-111

pre 11 meseci

Igrači drže Borjanu stranu, njegovim odstranjenjem kvazi trener sebi sam kopa jamu. Za njega nije problem, problem je što Zvezda ispušta istorijsku šansu da napravi veliki rezultat u Evropi sve zbog građenja autoriteta kvazi trenera kojem je Zvezda najveći klub u karijeri.
C

CZRS

pre 11 meseci

Drze mu stranu ispusene lule,Gobelja,Katai,Milun,Roda,Krsticic,Mijailovic,ekipa od 30+ jer znaju da i za njih nece biti mesta u evropskoj Zvezdi
S

Sale555

pre 11 meseci

Ajde bre Ben ne talasaj. Hvaka za sve ali igrao si i ti u Zvezdi za masne pare. Nije ovo socijalna ustanova za stare zasluge vec fudbalski klub!
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Ovo je vrh bezobrazluka. To je ono što ja duže vreme pričam. Igrači koji su mnogo godina u Zvezdi, previše godina, umislili su da su Bogom dani da budu u Zvezdi. Umislili su da su ne dodirljivi, umislili su da se bez njih ne može, umislili su da se oni nešto pitaju u klubu. Majstori vi ste u Zvezdi dok Zvezda ima koristi od vas, i za to ste debelo plaćeni, preplaćeni. Kome se to ne svidja, vrata magla. A Dotični o kome se priča je glavni kolovodja u toj grupi igrača koji su umislili da su neki superstarovi. A plus što ga ona...njegova još pali i loži kako on maltene treba da bude glavni lik ne samo u ekipi nego i u celom klubu. Svaka čast majstori imali ste veliki doprinos u Zvezdi i to će zauvek ostati zapisano. Zvezda mora da ide dalje i da napreduje, samim tim da uvek traži bolja rešenja. A vi ste mnogo razmaženi, titraju vam jajca, imate sve pogodnosti i privilegije u klubu. Imate zarade koje nigde na zemaljskoj kugli ne bi imali, a samo kmečite. Šta bi trebalo da rade prave istinske Zvezdine Zvezde a ima ih stotine, velemajstori fudbalske igre koji su pet klasa iznad vas bili po fudbalskom kvalitetu, šta bi oni trebalo da rade kada vi tako mali mislite da ste veći od Zvezde. Pusti mi komentar, treći put mi ne objavljujete isti komentar, u čemu je problem.
S

Svi uz Borjana

pre 11 meseci

BARNAK OUT! KO JE TAJ LIK?! VODIO ŽNJ TIMOVE IZ IZRAELA TRPALI GA SVI PO 7 KOMADA U EVRO KVALIFIKACIJAMA. A BORJAN JE ŽIVA LEGENDA CRVENE ZVEZDE KOJA JE DONELA TRI LIGE ŠAMPIONA NA MARAKANU!!!! TI SI ZVEZDIN GOLMAN BORJANE BORJANE BORJANEEEE
G

Gopodja

pre 11 meseci

Snezo ti li si ?
S

Svi uz

pre 11 meseci

Snežu.
D

DKP

pre 11 meseci

Šteta što se pravi ovakav rez. Trebalo je da se povlači lagano, da ustupi mesto drugom golmanu na makar 30% utakmica prošle sezone. Doneo je dosta klubu ali da je držao nivo doneo bi i više. Klub se svakako nije obrukao ako se pogleda ugovor koji mu je dat (pitanje da li je ispoštovan). Problem pravi u činjenica da nekada "zvezde" daju sebi previše za pravo da vode svlačionicu.
K

Koan

pre 11 meseci

Ne preuveličavajte Borjanovu "ljubav" prema Zvezdi. Ipak je on za to dobro plaćen. Ali da se prisetimo, u neka ne baš srećna vremena, dok je branio za Rad odbio je da prihvati poziv iz Zvezde. Pa da se prisetimo, valjda je po onoj narodnoj "ko se bije taj se voli," Borjan se,dok je branio za Ludogorec, na utakmici u Beogradu baš dobro "zakačio" sa nekim od tadašnjih Zvezdinih fudbalera. Uopšte mi to nije bilo simpatično. Tako da...
o

ok

pre 11 meseci

Ne lupaj jer nisi u pravu. Momce vi koji ste sada na strani ovog glumca Morinja prvi cete ga terati iz kluba. Coveku smetaju autoriteti a jos nije dosao u klub. Objasnite Murinju da je dosao u klub mnogo veci od onih koje je trenirao i da nema pravo da brise gumicom ljude koji su klubu mnogo dali verovatno mnogo vise koliko ce on i da li ce ista dati. Ovakve stvari rade mali klubovi a nikada svetski prvak. Ko je toliko mocan u klubu da ovome omoguci otvoreno pisanje po karijerama zasluznih igraca. To niko u Zvezdi nema pravo. Nivo kluba upravo cine njegove legende.
K

Koan

pre 11 meseci

@Ok Ala si si baš nalupetao, da upotrebim tvoj rečnik. Sve kažeš a ništa da odgovoriš. Da li je Borjan odbio Zvezdu kada nije bila ovako uspešna? Da li je, kao rezerva u Ludogorecu,dok je sedeo na klupi, ničim izazvan skočio da se tuče sa Zvezdinim fudbalerima? Da i opet da. A uspešni klubovi poput Reala, Sitija, Barcelone upravo ovako postupaju. To nije izraz nepoštovanja već surovog profesionalizma. Pa je tako Real uradio sa Kasiljasom, Siti sa Hartom a Barcelona sa Valdezom. Pa zašto Zvezda ne bi sa Borjanom? Imaš li odgovor?
@

@Koan

pre 11 meseci

Zato sto je grobar,a kad je dosao u Zvezdu,slihtao se navijacima,do iznemoglosti.
Y

Yui

pre 11 meseci

Izraelci kupuju desnog beka od Čukaričkog,prodajmo Čukaričkom Gobelju..

FicaKg

pre 11 meseci

Дај кад ће више да напусти клуб да не нарушава атмосферу.. невероватно ми је колико га људи подржава. Прво игре су му у последње време критичне, главни је за наше испадање од Макаби Хаифе, друго не сме да се живи од старе славе клубови се и од много већих легенди опраштају, Реал од Касиљаса, Милан од Малдинија и Инрахимовића.. треће он се сам прошле године опраштао од клуба и то преко инстахрама, па је на крају ипак остао то је уреду?
G

GostsoG

pre 11 meseci

Nije trebao trener telefonom da mu javi,trebao je sa Snezom da se nadje i popriča,,verujem da bi nasli zahednicki jezik. Kao sto je nasla sa Tarzanom.
Y

Yui

pre 11 meseci

Prodamo Šljivića TSC za 1 milku i Gobelju Čukaričkom i eto nam pare za napadača
N

News

pre 11 meseci

Sljivic ce otici dzabe iz Zvezde
K

Koju?

pre 11 meseci

Oreo ili sa celim lesnicima?
Y

Yui

pre 11 meseci

Za Šljivića uzeti ugovorom 50 % od sledećeg transfera, dečko je talenat, pišu Englezi o njemu..
Y

Yui

pre 11 meseci

Prodamo Šljivića Tsc za 1 milku i Gobelju Čukarićkom za milku i eto nam para za napadača
Y

Yui

pre 11 meseci

Ispravka: Šljivića za 50% od sledećeg transfera,pišu Englezi o njemu ..biće kad tad veliki transfer
G

Gaudi

pre 11 meseci

Dete izadji napolje, igraj se sa drugom decom,umesto sto pises gluposti po internetu
G

Gost GM

pre 11 meseci

Kasiljas sklonjen s gola Reala u istim godinama, zasto ne bi Zvezda Borjana, od starih zasluga se ne zivi
N

News

pre 11 meseci

Zato sto je Borjan ne zamenjiv u Zvezdi. Moze da radi sta hoce
n

news for you

pre 11 meseci

Nezamenljiv se pise spojeno. Molim i drugi put.
L

Luja

pre 11 meseci

@News, nemoj da si "ne pismen".
K

Koan

pre 11 meseci

Zbog čega se pravi fama kako mu je saopštio odluku?Uobičajeno za današnje vreme, putem telefona Ljudi se žene i udaju putem video linka 😜
a

armata

pre 11 meseci

Ben, mogao si igrali koju LŠ više da taj naš Borjan nije primao golove u zadnje dvije godine kao na traci u bitnim evropskim utakmicama. Neka bude malo na klupi pa ako je bolji neka se dokaže na terenu. Kako je bilo Popoviću koji je ekstra golman gledati Borjana kako brani i protiv Surdulice a i protiv Napolija.
K

Korner

pre 11 meseci

Milano otpusti Maldinija, sto je mnogo veca ikona kluba, od naseg Borjana, pa nema kukanja
e

esex

pre 11 meseci

Ovo ko da njegova zena vodi kampanju preko medija..ma nije bitan klub,bitan je on...stalno neke podele,ko je za koga..ma sve ih najuriti iz gluba,i gardiste i ove sto se tale i ove iz borjanovog klana.Mogao je dostojanstveno da prihvati odluku i ostane legenda zvezda a ovako je glavni remetilacki faktor i prva burgija novog trenera a sve na stetu kluba u koji se kune
N

News

pre 11 meseci

Uvek je Sneza vodila njegovu kampanju. Preko medija od njega prave najboljeg Zvezdinog golmana
R

Raša P

pre 11 meseci

I Ben je imao velike zasluge pa sad isto ne bi imao mesta u timu. Zaslužni idu u muzej a mladi se bore da i oni zaslužen slavu i mesto u muzeju. Trebalo bi da je i sam Borjan svestan da je njegov zenit prošao još od prošle sezone. Kao kapiten je i u obavezi da zaštiti klub ood glasina i afera a ne da ih sam pravi!!!
a

a da objasniš

pre 11 meseci

fenomen Gobeljića????
h

hahahahah

pre 11 meseci

Gobeljic je enigma. Neresivi rebus. Metuzalem Crvene Zvezde.
E

El Gobeljardo

pre 11 meseci

ima dil lapo-lapo sa terzanom,pola plate njemu,pola terzi
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Ne bušite trenera koji je tek došao! To nikako! Pustite čoveka da radi! Doktore, prekidaj ovo!
h

halo

pre 11 meseci

Fino dizanje tenzija nema šta. A tek će biti kad novi golman prvu lošu utakmicu odigra, neće se moći živeti od Borjan propagande. Ne znam samo što klub uopšte zapošljava stranog trenera ako nije spreman da ga podrži, zaposlite ponovo neku marionetu poput Miloša ili samo zadržite njega, čemu bacanje vremena sa nekim ko nije sluga režima ako ćete da ga saplićete preko medija 24/7.

Zvezda ispred svih!

pre 11 meseci

Stvarno volim Borjana i cenim sve sto je uradio ali ovo sto se dize frka mislim da je od njegove strane, odnosno njegove zene. Novi trener je dosao i on odgovara za rezultat. Posteno je sto je odmah rekao kapitenu da ga ne vidi kao prvog golmana. To je njegovo pravo. Sta treba da se pravi lud i onda krenu urakmice,a Borjan na klupi. Sta bi onda tek bilo. Ne vidim nista sporno.
d

d. g.

pre 11 meseci

Znači, guraj do 40 na osnovu starih zasluga. Možda bi Milijaš i Ninković trebalo da zaigraju.

News

pre 11 meseci

Ne znam sto Zvezda trazi spica kad je Dule Savic slobodan. Djajica na krilo i Pizona u sredinu
N

Nebitan10

pre 11 meseci

Super, mediji izresetali Borjana i Kataia i sad stizu podrske sa sve strane kao da ih neko proterao.
D

Delije RSrp

pre 11 meseci

Borjan je Zvijezdi dao i srce i dusu i svi smo uz njega! Barnak novog golmana moze trazit jedino u drugome klubu
S

Statler

pre 11 meseci

Ne pametuj. Borjan je profesionalac koji je radio za ozbiljnu godišnju platu, nije igrao iz ljubavi. Sad se menja koncepcija, došao je novi trener i ne vidi ga više u timu. Sve je to normalno u profesionalnom sportu a emocije su za navijače.
M

Molim lepo

pre 11 meseci

Kasiljas, Raul, Guti, Buskec, Alba, pa i Mesi, na kraju krajeva. Nema potreba za bilo kakvom kampanjom. Cuti i radi, pa ces se vratiti. I sramota je da ima stomacinu kao neko ko cepa pivo gledajuci utakmicu, kao i hitna promena ponasanja.
g

gonpi

pre 11 meseci

Realno, sta je decko doneo Zvezdi ovih par godina ili u novijoj istoriji, treba da dobije zvezdinu zvezdu! Jedini koji je u novijoj istoriji pokazao kako se bori za neki nas klub! Bravo za Borjana! Volim Partizan!
S

Svi uz Borjana

pre 11 meseci

BRAVO ZA BENA! "TRENER" - NEOPOZIVA OSTAVKA! TI SI ZVEZDIN GOLMAN BORJANE BORJANE BORJANEEEE!!!
G

GostsoG

pre 11 meseci

Snezo ti li si gospođetino hahaha
N

Nokia N95

pre 11 meseci

Što se svi ponašaju kao da ga je lik otjerao iz kluba ili nešto poput toga? Čovjek mu je jednostavno rekao da ga ne vidi kao prvog golmana, legitimna odluka, njegov izbor, on je trener. Ali ne bajo moj, lakše je kukati i cmizdriti u javnosti nego se dokazivati na treninzima pod stare dane. Dokaži na treningu da si bolji od novog golmana i imaćeš svoje mjesto među prvih 11. Svaka čast za neke legendarne partije, nikad ih nećemo zaboraviti, ali isto tako nikad nećemo zaboraviti ni kikseve, kojih uopšte nije bilo malo. Pa i jedan Kan je morao da ustupi mjesto Lemanu 2006. na SP u Njemačkoj jer je ovaj bio u boljoj formi, bez obzira na to kolika legenda je Kan. Bufon je morao da ustupi mjesto Šćešnom kad je ovaj bio u boljoj formi, nema tu sujete i življenja od stare slave, bitna je forma. Gvardiola čim je došao u Siti rekao je da mu ne odgovara Hart koji je tad bio prvi golman Engleske, našao je drugog koji mu više odgovara zbog stila igre (K.Bravo). Nema tu kukanja.
s

sram te bilo

pre 11 meseci

Vi te kikseve preovelicavate... Dok su uspesi sa Borjanom 10x veci...
D

Djape45

pre 11 meseci

Pa i sa Ljupkom Petrovićevim su bili veliki uspesi pa ne vidim da on i dalje vodi ekipu ? Nije on odstranio Borjana iz ekipe nego je rekao da nije kvalitetom za ligu šampiona više i apsolutno je u pravu. Sad na treningu treba da se izbori na minute ali na to pretpostavljam nije navikao pa mu krivo.
G

Gost999

pre 11 meseci

Samo bezrazlozno dizete tenziju. Ili mozda imate neke ra$£og€?
b

brojilo

pre 11 meseci

paranoik :D
к

курии

pre 11 meseci

Као да се само код нас захваљује играчима који су свој зенит каријере имали прије 3,4 године... Требао је бранити до четрдесете?
B

Borjan rijaliti

pre 11 meseci

Znači lik je krenuo u kampanji da aktivira i Bena. Šta konkretno nije normalno? To što mu je odmah rekao da želi drugog golmana? Nenormalno bi bilo da je ostavio kiksaru sa stomačinom da mu bude prvi golman.