Ben u zagrljaju Pavkova i Dragovića (©MN Press)
Ben u zagrljaju Pavkova i Dragovića (©MN Press)

Ben traži podršku navijača i u Superligi: Videli ste koliko je titula važna

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.08.21. | 16:49

Rekorder među strancima po broju golova za neki srpski klub zahvalio se saigračima na doprinosu

Kad je teško - tu je Ben.

Više puta od dolaska u Crvenu zvezdu januara 2018. iz Olimpijakosa, Mohamed El Fardu Ben potvrdio je igračke kvalitete, ali i izuzetnu psihološku stabilnost. Čak i kada bi bio skrajnut, nije padao u vatru, bunio se i žalio, već je čekao šansu. I svaki put kada bi je dobio, umeo je da je iskoristi. To ga je i dovelo do epiteta najefikasnijeg stranca u istoriji Crvene zvezde, ali i celog srpskog fudbala.

Izabrane vesti

Protiv Kluža u utorak postigao je 14. gol za crveno-bele na međunarodnoj sceni, a ukupno 67. u dresu Zvezde, čime je ostavio iza sebe nekadašnjeg napadača Partizana Lamina Dijaru.

"Ponosan sam na činjenicu da sam postigao toliko pogodaka da uđem u istoriju ne samo moje Crvene zvezde, već i srpskog fudbala. Počastvovan sam zbog rekorda, a ogromnu zahvalnost za to dugujem svojim saigračima bez kojih ne bih uspeo da postignem takav učinak. Već dugo igram ovde i svestan sam koliko je to veliko dostignuće zbog sjajnih fudbalera koji su u prošlosti nosili crveno-beli dres", rekao je Ben.

Reprezentativac Komora istakao je značaj Zvezdinih navijača i pozvao ih da u velikom broju dolaze i na utakmice Superlige Srbije, kako bi pomogli ekipi da dođe do pete uzastopne titule.

"Pokazali su i protiv Kluža da su uvek uz nas i onda kada je teško. Hoćemo da im sad vratimo i da im se odužimo dobrom igrom, pravim odnosom i pobedama. Videli ste i ove sezone koliko je titula važna i zato smo maksimalno fokusirani na mečeve u prvenstvu kako bismo odbranili naslov šampiona, pa je i to razlog više da dođu da nas podrže. Želimo da zajedno sa njima koračamo i ostvarujemo ciljeve. Zvezdaši dođite", pozvao je Ben.

Crveno-beli narednu utakmicu igraju protiv TSC-a na stadionu Rajko Mitić (subota, 21.00), a potom ih u četvrtak u Rumuniji čeka revanš sa Klužom na koji nose velikih 4:0.



tagovi

FK Crvena zvezdaEl Fardu Ben

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara