Komentari na vest

Benitez u šoku gledao kako Everton tone za manje od 10 minuta, Njukasl i dalje pod tremom

3

3x3

pre preko 2 godine

Ovaj Benitez je toliko propao kao trener da mu jedino preostaje da radi u Bosni ili Srbiji gdje se po deceniju unapred zna ko je šampion.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Pojma nema zasto su se arapi brukali da kupuju projekat koji tone (Newcaste) koliko godina ce im trebati, da uopste igraju Ligu Sampiona, a kamoli nesto drugo, novac ponekad bez strukture koju Newcastel nema ne znaci nista, pricalo se da Princ Salam zeli da kupi Inter od Zanga za milijardu eura, navodno po nekim medijima su i dostavili takvu ponudu porodici Zang, ali da se ceka da Inter dobije dozvolu za izgradju novog stadiona i da ce onda tek biti prodat, sve u svemu Inter ce biti sigurno prodat to je samo pitanje vremena, a ja bih voleo da mu novi vlasnik bude Princ Salam, cije se bogatstvo procenjuje na ni manje ni vise nego 436 milijardi eura, Zang uskoro nece imati izlaza a arapi stoje sa najboljom mogucom navodnom ponudom, gde ima vatre ima i dima, Inter bi bio prava kupovina za arape odma ulaganje i odma rezultat ulozenog novca
H

Hranca

pre preko 2 godine

Ti i tvoj Inter. Idi leci se covece!
1

1902

pre preko 2 godine

E ovaj gospodin Benitez vam je cista prevara od trenera hehehehehe obican komad teletine !!!
M

Musa Djenepo

pre preko 2 godine

Stiv Brus nije vise trener Njukastla
B

Bakikiza

pre preko 2 godine

sram vas bilo za dva min dva gola
N

Nidzo _8_

pre preko 2 godine

Najzanimljivija Liga za gledanje,uzivanje je gledati Premier Ligu.
V

Vart

pre preko 2 godine

Ovo je nevidjena blamaza Evertona. Votvord ima vrlo slab tim sa istrosenim igračima poput Sisoka, Kučke, Rouza. Kad su igrali sa raspalim Njukaslom kod kuće pre nekog kola 1:1 imali su samo jednu šansu i retko kad su stizali do gola. Njukasl je imao sigurno 4,5 šansi. Znači katastrofalno izdavanje ekipe Evertona i Rafe Beniteza. Sa druge strane Njukasl je odigrao opet vrlo loše gde se na kraju neverovatno izvukao. Palas je bio mnogo bolji i stvorio je bar 4 velike šanse uz posed od 75%. Onaj gol koji je bio poništen Bentekeu je bio ispravno dosudjen. I to se desilo neverovatnom gluposti jednog igrača Palasa koji je potpuno nepotrebno vukao odbranbenog igrača Njukasla. Da ga nije dirao ovaj nikako ne bi moga da omete Bentekea kao i kod prvog gola.
b

bratko sve

pre preko 2 godine

bi to bilo lepo ali ti nisi naveo vaznu stavku a to je da su sve te tekme igrali pre dolaska velikog ranijerija.
C

Cato

pre preko 2 godine

Ali imaju kralja na klupi...