Benzema (©Reuters)
Benzema (©Reuters)

Benzema: Hoću da idem iz Arabije? Čista laž!

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.01.24. | 16:36

Karim napao francuske medije da izmišljaju

Zabrujale su veze sa svih strana sveta: Karim Benzema želi da ide iz Saudijske Arabije!

Zazvučalo je kao realnost u momentu kada su svi relevantni mediji planete objavili tu vest, objašnjavajući da je trener Al Itihada Marselo Galjardo iznenada izostavio Benzemu sa spiska putnika na mini pripreme u Dubaiju.

Izabrane vesti

Svašta se kalemilo posle toga, te da niko ne zna gde je Benzema, te da nema nameru da se vraća u Arabiju… Međutim, legendarni napadač se kratko oglasio preko Lekipa i u dve i po rečenice sve demantovao.

“Čista laž! Francuski mediji više ne znaju šta će da izmisle. Što je veća (laž, prim.aut.), to bolje”, poručio je Benzema.

Prema poslednjim informacijama, Benzema samostalno trenira u Rijadu da bi se vratio u formu nakon duge zimske pauze, pošto je iz kluba otišao još pre novogodišnjih praznika. Za to vreme ostatak ekipe trenira u Dubaiju, spremajući se za meč protiv Al Fajsalija u četvrtfinalu King kupa.

Za Benzemu se prethodnih dana pominjalo da celu situaciju prate Čelsi, Arsenal, koji traže novu “devetku”, pa čak i da postoji opcija da se vrati u Lion. Jedino je u startu odbačena opcija da se vrati u Real Madrid.

Posle ovih Karimovih reči, ako mu je verovati, bilo je po onoj narodnoj: “Tresla se gora”…


tagovi

Karim BenzemaAl ItihadSaudijska Arabija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara