Benzema i Jović (©Reuters)
Benzema i Jović (©Reuters)

Benzema odmara, Jović ga menja: Povratak srpskog reprezentativca u tim Real Madrida

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.10.21. | 21:49

Karlo Ančeloti menja špica za meč sa Osasunom

Posle uzastopnih poraza od Espanjola i Šerifa, pre toga remija sa Viljarealom, Real Madrid ima priliku da veže tri pobede.

Uspešni su bili izabranici Karla Ančelotija u duelima sa Šahtjorom i Barselonom, a het-trik probaće da ostvare protiv Osasune.

Izabrane vesti

21.30: (1.35) Real Madrid (5.60) Osasuna (9.00)

Tim iz Pamplone gostuje na Santijago Bernabeu u sredu od 21.30, u meču 11. kola Primere. Nova tura radova na renoviranju stadiona je završena, pa će će na tribinama moći da se nađe 50.000 gledalaca, ali ono što je bitnije, u tim Madriđana vraća se Luka Jovića.

Reprezentativac Srbije oporavio se od povrede zgloba koju je dobio na poslednjem treningu uoči puta u Ukrajinu na megdan sa Šahtjorom u Ligi šampiona. Nije bilo Jovića u toj pobedi, kao ni u El Klasiku, međutim, pojedini španski mediji pišu da bi protiv Osasune mogao da se nađe u startnoj postavi. Bio bi mu to prvi put ove sezone. Dosad je pet puta ulazio kao rezerva u prvenstvu i jednom u Ligi šampiona.

Jović se u timu očekuje umesto Karima Benzeme, kom je italijanski stručnjak navodno namenio odmor posle 12 uzastopnih mečeva u kojima je na terenu proveo 1.069 od mogućih 1.080 minuta. Biće Francuz u protokolu, ali po svemu sudeći kao rezerva.

Pored Benzeme, na klupi bi od standardanih prvotimaca mogli da se nađu i Luka Modrić i Kazemiro.

Odsustvo najefikasnijeg igrača (11 golova, osam asistencija), pored šanse Joviću, omogućiće mladom Brazilcu Vinisijusu Žunioru da se nametne novim golovima. Trenutno je na pet prvenstvenih i dva u Ligi šampiona.

Real posle Osasune igra sa Elčeom u gostima, pa dočekuje Šahtjor u Ligi šampiona. Madriđani su trenutno drugi na tabeli Primere sa bodom manje od Real Sosijedada, ali i utakmicom zaostatka.


tagovi

Luka JovićKarim BenzemaKarlo AnćelotiReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara