Besana noć za zvezdaše

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.08.19. | 23:19

U nedelju pada odluka oko angažovanja Matea Garsije

Pregovori Crvene zvezde i argentinskog ofanzivnog veziste Matea Garsije potrajali su tokom čitavog dana, ali nestrpljiva zvezdaška javnost još uvek nije dobila konačan odgovor. Kako saznaje MOZZART Sport, prvotimac Las Palmasa će preseći u nedelju, kada će i definitivno biti poznato da li će srpski šampion dobiti vredno pojačanje pred okršaje sa Jang Bojsom u plej-ofu sa Ligu šampiona.

Garsija je prošle noći doputovao u Beograd, a na pregovore sa rukovodstvom Crvene zvezde stigao je negde oko podne, u društvu svog menadžera, direktora Las Palmasa Branka Milovanovića i našeg poznatog menadžera Zorana Stojadinovića. Razgovori su ponovo intezivirani po povratku generalnog direktora Zvezdana Terzića iz Istanbula.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je već postigla dogovor sa španskim drugoligašem oko obeštećenja od 1.800.000 evra, koje bi bilo isplaćeno u tri rate. Nakon toga, započeti su pregovori između srpskog kluba i samog igrača, koji ima i otvorenu ponudu Olimpijakosa, što je značajno otežalo posao crveno-belima.

Srpski šampion je u trci sa vremenom, s obzirom da poslednji rok za prijavljivanje novog igrača za plej-of Lige šampiuona ističe u ponedeljak uveče. U slučaju da dobiju negativan odgovor od Argentinca, čelnicima Crvene zvezde će ostati malo vremena da pronađu alternativno rešenje u ovom trenutku.

Mateo Garsija je ponikao u argentinskom Institutu, a u Las Palmas je stigao 2016. godine za obeštećenje od 400.000 evra. Prošle sezone je igrao odlično na pozajmici u Arisu, za koji je postigao 11 golova na 32 meča u svim takmičenjima.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara