Komentari na vest

Bešiktaš krenuo po Dragovića, ključni čovek se sastao sa Zvezdinim rukovodstvom

P

Pfc

pre 4 meseca

Sad je Srbin kada ga ne zovu za nacionalni tim. Smucila se njemu Srbija, peske bi taj za Bec.
?

??

pre 4 meseca

Dragpvic je dobar covek pokazao je to u dosta slucajeva. Pare mu nisu prioritet, pogao je finansiski austiji iz beca, dosao u zvezdu, na terenu pokazuje velicinu, izjave su mu na mestu. Pravi je lider, steta sto ga nismo iskoristili na pravi nacin od prvog dana kada je dosao u zvezdu. Takvim ljudima zvezda treba da ponudi mesto u klubu po zavrsetku karijere
r

realno85

pre 4 meseca

ma daj pustite ga vise neka ide gde hoce. decko ne moze vise da gleda ocima terzu i kompaniju.
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

"Prolazi moja mladost, dolaze druga vremena, ono što je nekada bilo toga sada više nema. Ali pamtim još, Djuru frizuru i Toleta, i nameštene titule, dok nam se ceo Svet smeje i Državu koja nas sa parama greje" Čak je i Hanka Paldum snimila pesmu posvećenu vama 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 Hteli ste da nas ugasite sa žutima i crvenima u to vreme, u FK i KK, kada su vas gurali i rukama i nogama, NEMA VIŠE TOGA. Kada će titula mukiceeeeeeee.
S

Sale84

pre 4 meseca

@sasa pfc.... Druze toliko si lazi ovde izneo da je to za ozbiljnu analizu ali ozbiljnu analizu!!!! FK koji se takmici u ligi sampiona i redovno bez ikakvih problema prolazi monitoring na svaka 3 meseca od strane Uefe, isti ne bi mogao da prodje da su stvari takve kao sto pises. To je jedna stvar... Druga stvar...sa Markom Miskovicem je potpisan sporazum jos dok je bila prinudna uplava u klubu sa Dzajicem, Covicem itd u kom se on odrice svog novca u korist kluba ( a pritom su mu tada i prosledjeni nekoliko igraca u Napredak ciji je tada bio finansijer. Za to sto pricas za Katajia, veze sa vezom nema sa istinom znam provereno...a i to bi znacilo da mi se godinu i nesto nije dinar isplatio sto nema veze sa zivotom. Tako da mani se tih lazi majke ti... nego vodi racuna o svom klubu i pitaj se kako je placeno obestecenje od 1.5€ za igraca a to je celokupan ugovor generalnog sponzora kluba... a pritom skoro do nikoga prodali nista... a pritom doveli jos 4 ili 5 igraca... a realno je da od evrope dinara nista videli ove godine.
a

ajde zezas ?

pre 4 meseca

jeli momak da te pitam ja ko se jos tako rado odrice milionskih dugovanja ??
G

Gostivar

pre 4 meseca

Daj sta das: ugovor mu istice, a da produzi nece. Vec sad moze da ugovara dil sa drugim klubovima, a na leto ide dzabe. Ruka ruci, nismo Turci, ajde ti lepo u Besiktas.
b

bruka...

pre 4 meseca

Terzic rekao da ne odlaze ni dragovic mi endiaje s vi samo saltate vesti...
N

Na sta

pre 4 meseca

ce sve ovo izaci pokazace vreme ......
P

Plavi10

pre 4 meseca

Ima da se usrece sa njim kao i sa Rebicem.
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Osim prve sezone sve ostalo odigrao prosek. Iskreno hvala mu na dolasku u klub kada je mogao da bira gde zeli. Zelim mu mnogo srece u karijeri I da ga zdravlje sluzi. Iskreno je zasluzio da ode zavdzabe jer je I dosao za dzabe. Treba ga pustiti sada odmah I na taj nacin se zahvaliti. Titular je uvek in I treba ici na nju. Ali treba napomenuti da je ove godine isto biti prvi ili drugi. Obe ekipe ce ici u kval za LS. Tako da je prilika da se pregrupisemo I rastosiljamo podosta igraca I zadrzimo neku okosnicu uz dvavtri koji VREDE I spremimo se za Evropu kako dolikuje a ne ovo sra.. od ove sezone.
Z

ZoranDSBG

pre 4 meseca

Iskreno možda najbolji štoper Crvene Zvezde još od Vidića, neka mi neko navede boljeg pa da mu poklonim 1000e. Ali u blagom padu forme, možda i neko nezadovoljstvo kod njega možda i zasićenje. Čuju se priče da mu klub mnogo novca duguje. Ako je istina da se Saletu Kataiju duguje milion evra onda je to bruka i sramota. A da se vratimo na Dragovića, očigledno je da mu se ide. Ako Saldanja ostane u Partizanu definitivno nam treba bolji štoper. Predhodnih sezona napadači Partizana, pre svega Rikardo nisu mogli ništa protiv Dragovića. A na poslednjem Derbiju Saldanji nije mogao ništa.
G

Gostivar

pre 4 meseca

Erakovic, daj pare
F

Fontana9

pre 4 meseca

Belodedic,daj 1000,ovaj ne moze da mu kopacke cisti,da nije bilo onog malo Erakovica da gine za ovog tvog,primal bi po 3 kom.svaku utakmicu,ovaj je sporiji od najsporijeg spica u ligi.
Z

ZoranDS

pre 4 meseca

@Gostivar Hahaha, pa Dragović je stvorio i napravio od Erakovića igrača. Dok je Eraković igrao uz Degeneka i Milunovuća bio je rupa nevidjena.
Z

ZoranDS

pre 4 meseca

@Fontana9 Da li ti umeš da čitaš? Ja sam napisao od Vidića do danas. Da li ti razumeš šta znaci od do?
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Словенац Дејан Келхар, дошао из Шефилда, освојио код Славише титулу 2013,за Драговиќа је био тата! Нетребаш ми 1000€,само чисто да знаш!
Z

ZoranDS

pre 4 meseca

@Josif Isti taj Kelhar je u Evropi bio rupa nad rupama
F

Forever Young

pre 4 meseca

Neka ide gde hoće, samo da ne ode kod Mistera lobe, pošto je dve godine uporan da ga odvede iz Zvezde.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Ko god želi da ide iz Zvezde treba ga pustiti. Treba se rastosiljati panjeva i cepanica koje su nagomilali Terzić i Mrkela.
E

Ej

pre 4 meseca

Novinarske patke i losa aura,samo da se prodaju novine...
k

kućooo

pre 4 meseca

Saša. Dobro je kad si to saznao. A koliko se duguje vašima? Da krenemo od Asana itd. Ajde to nam saznaj kućo

Искрено речено

pre 4 meseca

само нека иде....Спор тром..још кад онако мутаво гледа у лопту која пролази поред њега и улази у гол....иди молим те.Код швана си умирао
b

bez brige

pre 4 meseca

dovode boljeg , " provereno "
F

Fußballspieler

pre 4 meseca

Ovo mi liči na onu parodiju sa španskim komičarem koji se zarazno smeje kada je objašnjavao kako je Rajo Božović uvaljivao svoje krševe Zvezdi pa da bi ih se oslobodili moraju da dovedu novog krša umesto starog. Ovo sa Turskom mi liči na to samo što su sada glavne uloge Šerif i Dragović umesto Kadua, Savija, Orlandića i Vešovića. Da bismo se oslobodili Šerifa moramo da pustimo i Dragovića a usput će nam Turci uvaliti nekog novog napadača koji se sapliće preko lopte!
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Pitanje je koliko C.Zvezda duguje novca Dragovicu...posto smo saznali da se Kataiu duguje preko 1.mil.evra sigurni smo da se ni Dragoviću neduguje manje.Pogotovo kada znamo da Dragovic ima veca primanja od Kataia...samo treba naci model kako da ode iz kluba,dali ce biti isplacen kroz rate ili ce C.Zvezda izgubiti na sudu mada im ta opcija manje odgovara posto znamo kako su do sada prolazili na sudovima.Samo da zakljucimo...kroz dugovanja prema igracima i klubovima kojima nije platila obestecenja za igrace i koji se vuku godinama unazad C.Zvezda duguje min.10-15.mil.evra.Pazite sada..Terzinna je objavio da je C.Zvezda zaradila od Evrope 266.mil.evra,otpisan im je dug u iznosu od 42.mil.evra od strane drzave Srbije,plus sponzori,plus TV prava,prodaja ulaznica pored svega toga navedenoga C.Zvezda trenutno ima stvarni dug 100+mil.evra.Samo da znate da klub duguje Miskoviću 8.mil.evra a znate svi da ta porodica neoprasta nikome ni evro i samo se ceka trenutak da sa kamatama taj dug bude mnogo veci.Neznam dali da spominjemo 60 i vise igraca koji su dovedeni iz inosranstva i proglaseni za najvece promasaje kluba u istoriji a da pri tome niko ali bas niko neodgovara.Glavni covek kluba je bio u bekstvu od zakona,bavi se mutnim poslovima,sinovi su im u zatvoru a njega samo gospodin Vučić drzi na slobodi...mesecno barem jednom interventna zaustavi i pri tome mu nadje drogu i oruzje a da pri tome nikome ni zasta neodgovara.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

@Saša_PFC , a kako i od kojih para vi partizani plaćate igrače? Nema Evrope, nema publike, nema prodaje igrača, nema sponzora... Kako uopšte funkcionišete kada niti jedan izvor prihoda nemate?
.

.....

pre 4 meseca

@Saša_PFC Pa šta ako je dug čak i 100 miliona evra? U prvom timu, omladinskom pogonu i Grafičaru imaju vrednost što se tiče igrača bar 50 do 100 miliona veću od te koja se navodno duguje.
J

Jaaaaa

pre 4 meseca

Imamo i dobrog špica u paketu da ide ...
l

lion zion

pre 4 meseca

najprecenjeniji igrac u istoriji kluba
S

Salamander

pre 4 meseca

Polako izbacujete jednu po jednu vest, skoro pa za svakog igrača Zvezde. Jel ovo anketa javnog mnjenja, Zvezdaške javnosti o tome koga da prodaju koga ne? Svi su na prodaju. Za svakog igrača postoji cena koja se ne odbija. Bilo bi lepo da napišete koji tekst o pravim informacijama, da li je trener sa upravom već otpisao neke igrače?
i

i gde na kraju ide

pre 4 meseca

Koji je ovo po redu klub u zadnjih mesec dana u koji ga selite vi novinari? Ajde više odlučite se gde ide...
X

Xyz

pre 4 meseca

Dajte mu ugovor do penzije, boljeg necemo naci, mozemo da uzmemo samo siću
R

Rajko car

pre 4 meseca

Dobro je uzeti neku paru za njega ako jos uvek moze.Dragovic je dao Zvezdi ono sto je mogao,ali ove sezone nije zeleo da ostane i to se vidi po njegovoj igri.Treba dati sansu Djuricu i mladjim brzim stoperima,ako vec ne mozemo da dovedemo kvalitetnog,vec indijance kao Djiga itd..Ova uprava je nesposobna da dovede pojacanje,sve sami promasaji.Mogao bih sada da nabrojim 30 u zadnje 3,4 god.Mi sada nemamo ni stopera valjanog,bekove,desetku,levo krilo,necemo imati ni desno ako ode bukari,a napadaca nemamo vec godinama..
P

Perociklopedija

pre 4 meseca

Ajde Rale navedi jednu lošu partiju od Djige ili tezak kiks?
2

24.232

pre 4 meseca

Funkcija se zove - ključni čovek sportskog sektora?
E

Eseks

pre 4 meseca

Moderan fudbal zahteva brze stopere..Svaka cast dragi,najbolji je stoper nase lige ali mislim da je vreme za mladje i brze!!
W

Wessex

pre 4 meseca

Inače nam domaći fudbal puca od modernosti i brzine.
T

Terza lopov

pre 4 meseca

Uprava napolje
z

zaks

pre 4 meseca

Mozart objavi neku vijest vezano za Zvezdu , a pojedini odmah shvate zdravo za gotovo i pljuju po svima.
F

Forever Young

pre 4 meseca

Znači vraćamo se u 2017. Zato je i doveden Miloje, da opet krene ispočetka. Otići će Dragović, Ivanić, Bukari, verovatno već sada na zimu, a Mijatović, Nedeljković, ako ne sada onda na leto sigurno. Prodaće verovatno Olajinku koga traži Slavija P, da se vrati. Za neke male pare će pustiti Krasoa itd itd itdddddd. Ko će da igra???? Znači umesto da napredujemo posle 7 godina Evrope, mi se vraćamo 7 godina u nazad, pa opet ispočetka. Znači opet ćemo biti Militare ekipa. Ne bi me čudilo da vrati neke Militarce. Čemu su onda služile sve ove godine u Evropi, jel samo da se pokupi kajmak od Uefa nagrada, i da se šatro zbog Evrope naduvaju igračima plate do nebesa, pa i tu da se pokupi kajmak. Ma super.
a

ajde

pre 4 meseca

ne mraci tek je poceo dan..vikend

gemathegreat

pre 4 meseca

TOP 32.
@

@Gema

pre 4 meseca

Kada ovaj tvoj što mu ne izlaziš iz toplih prostorija, bude otišao iz Zvezde, nećemo biti ni u top 32 u Srbiji.
A

Aco CZ

pre 4 meseca

Dosao kad bi malo ko dosao, odigrao vise nego solidno, ponasanje korektno. Pitati ga jel zeli da ide u Tursku, ako hoce stegnuti mu ruku, zahvaliti se i pustiti momka. Jos ako uzmete nesto para,svaka cast i to je to.
m

milisav kekez

pre 4 meseca

steta sto sadik nie tu pa da mu izvrne kicmu ko degereku ahahaha ahahaha ce ga ufati isijas pita sadik kaoko mu je kicma degereku jel ga seca pozadi kada ga boli dok hoda ahahaha a tek ovom puzu dragavicu kako bi mu sadik izvrnuo kicmu nebu mogo da hoda godine dana nesme dragavic da ostane ovde mora da bega u drugi klubu jer zna da ovde neceš da osvoji titulu
K

Kekez druze

pre 4 meseca

sreca moja sto nismo simpatizeri istog kluba da nije tuzno bilo bi smesno
G

Grajkula

pre 4 meseca

Sudski tumač treba za tvoje komentare..
D

Daj faul

pre 4 meseca

Milisave, kod notara da overis komentar
K

Kakvo

pre 4 meseca

Ime,takav komentar.
а

арамата

pre 4 meseca

пустити га да иде.
Z

Zvezdas1989

pre 4 meseca

MIslim da je bio red da se pusti da ide,primeti se da je doslo do zasicena,Uz duzno postovanje prema Dragovica al poceo je da kiksa previse.Lepo sad upariti Spajica i Djigu,eventualno da dovedu jos jednog perspektivnog stopera poput Djige
n

na već

pre 4 meseca

suplju odbranu ti bi prodao kapitena, sjajan potez nemoj više
A

Aruna Dindane

pre 4 meseca

Otice Drago,pa Ivanic,sad se priprema teren za prodaju Mijatovića i Nedeljkovica,Glazer isto putuje,i kad sve saberes Zvezda je opet na početku kao 2017,samo po mom mišljenju sa nekih 10 puta većim dugom
Z

Zvezda 1989

pre 4 meseca

Neka ide više, od kad je došao cvili da ode!
P

Pdk

pre 4 meseca

Temperamenti strucnjak?! Dokle vise... A Dragovicu srecno, zasluzio je da uzme lep ugovor, sto u Turskoj moze svakako.