Humanitarni tiket u podne: Dragana Gaga Mićalović tipuje za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR

Vreme čitanja: 4min | ned. 08.03.20. | 11:51

Srpska glumica na derbijima u Mančesteru i Torinu očekuje golove

Profesor Aleksandar R. Janković započeo je ovu radnu sedmicu dobrotvornog listića u kojoj su učestvovali košarkaš Stefan Momirov, paraolimpijci Mitar Palikuća i Lazar Hadži Filipović. Potom, Ognjen Kuzmić, juče selektor stonoteniske reprezentacije Srbije Miloš Đukić i danas plemeniti kladilac je glumica Dragana Gaga Mićalović.

Pre naše današnje gošće Humanitarne tikete u podne sastavljali su  Zoran Čutura, Milan Mačvan, Vule Avdalović, Saša Danilović, Olja Bećković, Branko Cvejić, Vujadin Savić, Dragoslav Šekularac, Andjelka Prpić, Žarko Stepanov, Dušica Novaković, Milan Antonić, Dragan Vujić, Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlija, Aleksandar Dunić,  Milena Živanović, Milena Vasić, Nela Mihailović, Dragan Bjelogrlić, Iskra Brajović, Milica Milša, Jelisaveta Orašanin,  Anja Alač, Vesne Čipčić, Milorad Miki Damjanović,  Danica Ristovski, Laza Ristovski, Danica Maksimović, Tanja Bošković...

Izabrane vesti

Zbog 8. marta, menadžment Kompanije MOZZART je odobrio zagarantovani dobitak ukoliko ne prođe Humanitarni tiket u podne.

Poželimo i Gagi puno kladilačkog uspeha i krenimo od meča GRONINGEN – PSV. Gosti imaju bolji međusobni skor, 7:12:32, uz najubedljiviji trijumf od 8:0. POslednje tri međusobne utakmice dobio je PSV. Trenutni suficit PSV u odnosu na domaće iznosi 11 bodova. Groningen je dobio dva duela pa je poslednja dva izgubio. Gosti su slavili na tri utakmice, a sa Fajenordom su remizirali.
“Neka dođe dvojka”.

Naredne dve utakmice, naša gošća koja je glumu zavolela uz oca, a pevala je u horu i svira klavir, pronašla je u Rusiji i Turskoj, SIVAS – GALATASARAJ. Rivali imaju po 48 bodova, uz napomenu da je domaći tim dobio poslednje dve utakmice. Galata je u pozitivnom nizu od pet mečeva sa samo dva primljena gola. Gosti imaju bolji skor, 8:5:19, najubedljivija pobeda je od 4:0, a pobedili su u poslednjem okršaju.
“Da probam sa duplom šansom iks, dva”.

Jedna od sestri Mićalović diplomirala je na Fakultetu za kulturu i medije, san joj se ostvario jer je u međuvremenu upisala i glumu na FDU. U međuvremenu ostvarila je niz zapaženih uloga u pozorištu, filmu i u televizijskim serijama. Rusija nam je sledeća destinacija, LOKOMOTIVA – AHMAT. Moskovljani imaju skor od 16:7:4, najubedljiviju pobedu nad Groznim sa 4:0, a pobedili su u poslednja tri međusobna okršaja. Lokomotiva ima poslednjih pet pobeda dok je Zenit slavio nad timom iz Groznog. Bilo je to pre četiri dana.
“Jedinica”.

“Sinđelići”, “Istine i laži”, “Urgentni centar” i Mozzartova “Ekipizza” samo su neke od serija gde je Gaga stekla naklonost publike. Sad nas vodi na dva istinska derbija koja se igraju na Ostrvu i Apeninima. Gradski derbi, MANČESTER JUNAJTED – MANČESTER SITI. Đavoli imaju bolji međusobni skor, 28:7:18, najubedljiviju pobedu sa 5:0, a Građani od 6:1. Junajtedu su bodovi potrebniji, međutim, u ovakvim utakmicama nema kalkulisanja. Naročito jer Junajted ima devet duela bez poraza, a Siti je dobio poslednjih pet mečeva. Očekujemo da sve “pršti” po terenu.
“Gol, gol”.

Minja iz Ekipizze na humanitarnom tiketu pronašla je mesto za još jedan derbi, JUVENTUS – INTER. Stara dama ima bolji međusobni skor, 28:20:13 i pobede u poslednja dva okršaja. Juve ima šest bodova više od tima iz Milana, ali je utisak pokvario porazom od Liona. Lacio je sa 2:1 slavio nad neroazurima koji su potom dva puta dobili. Celokupni utisak pokvario je virus korona jer na derbiju neće biti navijača.
“Gol, gol, uz tri plus”, zaključila je naša plemenita gošća koju upoznajemo da trenutna donirana suma, u Humanitarnom tiketu u podne iznosi 14.788.890, 00 dinara.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Miloš Teodosić, Ivan Paunić, Dejan Ristić,  Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Nebojša Vučićević, Darko Tešović… I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Kompanija počinje izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a plan je da kompanija donira novih dvanaest inkubatora. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Dragane Gage Mićalović dobitak će biti doniran i za Dom za decu  i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš Milić
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara