Dušan Tadić (©Starspoort)
Dušan Tadić (©Starspoort)

BET SPECIJAL: Tadić strelac i Srbija pobeđuje – kvota 9,00

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.03.21. | 13:57

Uvek odlična ponuda na sajtu mozzartbet.com

Najveći izazov na mundijalskom putu: evropski šampion Portugalija stiže večeras na Marakanu (20.45).

U srpskom taboru sve puca od samopouzdanja. Toliko je novi selektor Dragan Stojković ulio vere i dobrog raspoloženja u tabor Orlova da najavljuju totalnu ofanzivu na tim koji se retko suočava sa porazima.

Izabrane vesti

Naša reprezentacija još od 1984. godine nije pobedila Portugaliju, tada je pobedonosni gol postigao upravo Dragan Stojković i bilo bi sjajno kada bi se taj ciklus bez trijumfa zatvorio večeras upravo sa Piksijem na klupi Orlova.

Mozzart Bet je tradicionalno za vas pripremio BET SPECIJAL gde u proširenoj ponudi možete da odigrate još neke tipove koji vam se čine realnim ili vrednim vaše pažnje.

Sjajan meč protiv Repubike Irske odigrao je Dušan Tadić, koji je asistirao za sva tri gola. On je jednom u karijeri zatresao mrežu Portugalije, a upravo su njega i iz tabora rivala označili kao ključnog igrača Srbije. Ukoliko verujete da će Tadić večeras biti strelac, spremna je kvota za vas 4,80, a ako verujete da će pored Dušanovog gola još i Srbija pobediti, onda je kvota – 9,00!

Kvota da će se Aleksandar Mitrović upisati u strelce je 3,00, a da će Sergej Milinković-Savić pogoditi mrežu Portugalaca – 5,50.

SVE KVOTE EVROPSKIH KVALIFIKACIJA ZA MUNDIJAL

Da bacimo malo pogled na Portugalce. Kristijano Ronaldo daje gol – 1,85, a Bernardo Silva trese mrežu Srbije i Navigatori pobeđuju donosi kvotu 6,00.

Na obe strane ima majstora u izvođenju slobodnih udaraca, pa ako verujete da će na taj način neko doći do gola, kvota je 10. Dok je na pogodak iz penala 2,70.

Kompletnu ponudu u kladionici Mozzart možete pogledati na linku.

NAPOMENA: Ako igrač ne počne u startnoj postavi, računa se kvota 1, pod uslovom da je pobednik pobođen u regularnom vremenu utakmice. Sve igre iz specijala mogu se kombinovati sa ostalim igrama iz ponude osim sa regularnim mečom 6750: SRBIJA – R. IRSKA, i za sve igre iz specijala merodavan je oficijalni sajt www.uefa.com.


tagovi

Bet specijalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara