©Starsport
©Starsport

Bez tumbanja tima pred TSC, Ilić ipak spreman

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.11.23. | 09:42

Mladi štoper spreman da izađe na megdan Topolčanima

Zabrinuo je Igor Duljaj crno-belu javnost otkrivši na konferenciji pred utakmicu sa TSC-om da je talentovani Mihajlo Ilić pod upitnikom za današnji susret, ali kako stvari stoje lider Mozzart Bet Superlige gostovanje Topolčana dočekaće uz standardni štoperski tandem.

Iliću je usled udarca u stopalo otekao zglob tokom aktuelne nedelje, te je propustio dva treninga i doneo brojne dileme stručnom štabu. Eventualni izostanak štopera rođenog 2003. godine, osim što bi primorao Duljaja da pronađe alternativu na poziciji uz kapitena Svetozara Markovića, inicirao bi i druge rotacije s obzirom na to da bi stručni štab Partizana morao da pronaće i alternativnog bonus igrača.

Izabrane vesti

Ipak, otok na stopalu madog fudbalera je opao i praktično nema dileme da će se naći među starterima za susret sa TSC-om.

Podsetimo, Ilić se od početka sezone ustalio u startnoj postavi, a odlične igre ukrasio je i prvencem koji je postigao u prethodnom kolu, protiv Čukaričkog. Istovremeno, klub iz Humske vezao je 13 prvenstvenih pobeda uz samo jedan remi, upravo protiv TSC-a koji je ostao dužnik crno-belih sa ovosezonske premijere u prvenstvu kada su Topolčani golom Stojića u sudijskoj nadoknadi stigli do boda (3:3).



tagovi

Mihajlo IlićFK PartizanMozzart Bet SuperligaTSC Bačka Topola

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara