Komentari na vest

BiH: Biti ili ne biti za Borac! Duhovi kultnog finala iz 1988. i juriš na titulu posle 10 godina

B

Baksuz

pre oko 3 godine

Biti , jer im se nevjerovatno stima..
p

pfc barsa.

pre oko 3 godine

zanimljivo prvenstvo u odnosu na nasu presednik-long-blato-cz ligu

Mr 007

pre oko 3 godine

Sve pohvale autoru za jos jedan odlican tekst o prvenstvu u BIH. Bosanci imaju zanimljivo i neizvesno prvenstvo,interesantno je procitati tekstove u vezi toga.
M

MaxCZ

pre oko 3 godine

Borac zvani penal... Hahaha.. Ajde realno kazite koliko penala je sudjeno Borcu zadnjih 10 utakmica? I kakvo sudjenje ima Borac, a kakvo recimo Velez? Sarajevo necu ni spominjati jer njega uvijek guraju..
G

Gosta je

pre oko 3 godine

Hiljadu penala neka je sudjeno ako je hiljadu puta bio prekrsaj u sesnaest metara. Sta je sporno?
G

Gostujući

pre oko 3 godine

Samo Borac Banja Luka neka Srpskom odzvanja!
H

Haha

pre oko 3 godine

Borac protiv Sarajeva je finale kupa, u prvenstvu ima Sarajevo dosta laksi raspored, mozda dobiju sve 4. Nadam se da ce Borac izdrzati.
l

lesinar

pre oko 3 godine

Borac i Sarajevo igraju finale kupa a ne prvenstveni mec i igra se u Zenici a ne u Banjaluci
P

Platonova

pre oko 3 godine

Srpski sampion
w

wgw

pre oko 3 godine

Kakvi glupani sve komentarisu namjestene utakmice da li ste gledali utakmice borca ove sezone, niste... Penal protiv Veleza cist kao suza ko je kriv sto se debil krsi u 90 min... Isti penal se svirao nad Cavanijem protiv Rome... Glupo je prema Zakaricu, Ziljkicu, Jovanovicu, Subicu, Melegu, Vranjesu govoriti da namjestaju a za klasu su bolji od svih ostalih igraca iz BIH lige jedino onaj Fanimo dobar...
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Sudija koji danas sudi je iz Prijedora. Licno sudi po nalogu Zeljkovica predsjednika FSBiH. Isti taj je sudio u Mostaru protiv Veleza prije 2 kola i dosudio u 89.min penal za Borac. I, evo ga opet danas.. Srbin sam i sramota me je koliko se titula namješta Borcu.
S

Saurisio Mari

pre oko 3 godine

Majstore kako ti nije smetalo u zadnjih deset godina kad se štimalo Zrinjskom, Želji i Sarajevu. Sad kad je Borac postao jak naravno da će ti smetati. Ne smeta tebi što si pošten već zato što je klub iz Republike Srpske, zato što je predsjednik saveza iz Republike Srpske. Mogu samo reći da je šteta što pored Borca koji ima podršku vlasti Republike Srpske istu tu podršku nemaju još Slavija i Leotar koji bi sigurno uz taj vjetar u ledja bili opet ono što su nekad bili.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Kako se tako slaze, a ne trepne. Protiv Veleze je sudio Zoran Grbic, a danas sudi Luka Bilbija. Ajmo makar tacne informacije, mozes reci neku teoriju zavjere, ali ne treba lagati.
R

Realno123

pre oko 3 godine

Grobari iz Republike Srpske pisu i govore Dodik sredio Dodik kupio
A

Aebre

pre oko 3 godine

grobarima je drago sto srpski klub moze da uzme titulu ne pricajte gluposti
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Odgledao sam par utakmica, Borcu se namešta titula, vidi se iz aviona u par utakmica suđenje skandalozno i vidi se da i sudije navlace... Nije ni čudo, pogledajte koje prvi čovek fudbala u Bosni