Komentari na vest

Bilbao ukočen u Andaluziji: Milovanović mogao Almeriji da donese prvu pobedu

A

Ako cemo realno...

pre 3 meseca

Veca je vest da je nekome sutnuo na gol nego da je pogodio stativu
R

Ramos

pre 3 meseca

Ajmo Nastasica sa 31. god a ubacujemo u sistem. HAHAHAHAAHA sta sve ovde ljudi pisu. Odigrao je taj svoje.
V

Veljko9

pre 3 meseca

Pepe sa 40 igrao na SP.
D

Da li je moguće

pre 3 meseca

da je Bilbao bio ovako očajan??? Oboriše me na tiketu za sto evrića. Toliko pogrešnih dodavanja su imali u prvom poluvremenu da se to retko viđa. Totalno su bili bez ideje. Njihova najveća nemoć se ogleda u tome što su gotovo celo drugo poluvreme imali igrača više i nisu mogli da pobede Almeriju koja je zadnja na tabeli, čak šta više, Almerija je na kraju imala zicer za pobedu koji nije iskoristila. Kad ne mozeš da dobiješ zadnjeg na tabeli onda i ne zaslužuješ da budeš u top 4 i da igraš LŠ sl sezone. Nije mi jasno kako su uspeli da pobede Atleko Madrid u gostima, u kupu.
B

Burek

pre 3 meseca

Druže, ovo je La Liga. Nije kao naša liga gde favoriti pobeđuju u 90% utakmica
D

Dusan Kabic

pre 3 meseca

Aleksandar Radovanovic odigrao svih 90min super, nas stoper eto da Piksi proba jos nekog, Matija Nastasic takodje igra sjajno, Boris Popovic u Belgiji.. Simic iz Milana..
M

Micic

pre 3 meseca

E bas ti momci su asovi za reprezentaciju. Alo agenti, smirite strasti. Ti koje si nabrojao ne mogu da budu ni u 40 igraca nase reprezentacije.
J

Jdak

pre 3 meseca

Popovica treba da zove i polako ubacuje u sistem, Nastasica takodje, Masovica je trebao odavno da zove... Nije tacno da mi nemamo igraca, nikada veci izbor nismo imali, i dosta njih igra ili je igralo u top klubovima lige 5. I sada mozemo da napravimo komletnu reprezentaciju od igraca iz Liga 5. Nas najveci problem je sem selktora to sto nemamo ujednacen kvalitet igracki na svim pozicijama. Napadaca, golmana i CB imamo bas dosta ali krila, ofanzivnih veznjaka, Rb, Lb, Dm, ni na vidiku da ce se neko pojaviti uskoro...