Raul Garsija (©Reuters)
Raul Garsija (©Reuters)

Bilbaov post dugo traje, napad zatajio, Vilijams se seli na klupu

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.11.21. | 11:30

Primera: Atletik dočekuje na San Mamesu Granadu u prvom meču 15. kola

Baskijski gigant je zatajio u poslednje vreme. Atletik Bilbao je više od mesec bez pobede u Primeri. Nije slavio četiri meča u nizu, a na dva poslednja duela, izabranici trenera Marselina nisu postigli pogodak. Promene su neophodne u timu, pa bi kormilar crveno-belih za današnji (21.00) meč 15. kola šampionata Španije na San Mamesu mogao da ostavi Injakija Vilijamsa na klupu.

Bilbao i dalje može da se pohvali da ima najbolju odbranu u ligi koja je primila samo osam golova, ali 11 datih pogodaka slab je učinak za tim koji želi opet proboj u neko od međunarodnih takmičenja.

Izabrane vesti

21.00: (1,55) Bilbao (4,00) Granada (7,50)

Granada je posle nekoliko odličnih sezona, gde je igrala čak i Evropu, sada u bici za opstanak. Andalužani su na 17. mestu, prvom iznad zone ispadanja. Granada je vezala dva poraza. Prošle nedelje na svom terenu je ubedljivo izgubila od Reala (1:4).

----------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------

Marka najavljuje u napadu domaćeg tima mladog Oihana Sanseta i vezistu Raula Garsiju. Van stroja su i dalje Dani Vivijan, Juri Berčiče, Asijer Viljalibre i Peru Nolaskajin. Gosti u Baskiju dolaze takođe nekompletni. Nedostaju povređeni Isma Ruiz, Luis Milja, Viktor Dijaz, Domingos Duarte, kao i suspendovani Monču.

Poslednjih sedam utakmica ovih timova domaćini su slavili. Prošle godine, crveno-beli su dobili na San Mamesu sa 2:1, a u Andaluziji bilo je 2:0. Iker Munijain i drugovi dobili su Granadu na svom terenu na poslednje četiri utakmice, uz samo dva primljena pogotka. Na tri od četiri poslednja meča ovih timova bilo je 2-3 gola.

I Granada ima problem s realizacijom. Postigla je samo 12 golova na 13 mečeva. Najbolji strelac je Luis Suarez sa četiri gola. Kolumbijac će i danas da predvodi napad Andalužana.

--------------------------------

Sve utakmice španske Primere možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

---------------------------------


tagovi

Atletik BilbaoBilbaoGranadaPrimeiraŠpanijaPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara