Komentari na vest

Birmančević je Malmeov džoker: Helsinki pretio da preokrene, Veljko ga za četiri minuta umirio (VIDEO)

M

Mitro

pre gotovo 3 godine

Ovaj je deset puta bolji od Gavrića koji se gura u Zvezdi
9

951357

pre gotovo 3 godine

Da Gavrić ima sezonu gde može da igra 90' svaku utakmicu i da zna da čak i kad ne odigra dobro počinje sledeću, kao što je imao Birmančević u Čukaričkom, pričao bi drugu priču. Ovim ne kažem da je Birmančević loš, dečko je veoma dobar za naše uslove, i ja sam prvi bio za to da dođe. Već da nema potrebe pljuvati našeg igrača kome samo rutina (čitaj: minuti) i samopouzdanje nedostaju da bi bio isto tako odličan igrač, ako ne i bolji.
M

Mornar

pre gotovo 3 godine

Sto mi je milo sto je Birmancevic proigrao u Malmeu. Jos jedna u nizu gresaka Terze i Mrkele, sto nisu doveli ovog momka. Glat bi bio prvo levo krilo, a Katai da igra zadnjih 20-30minuta (za tolko je i sreman za ozbiljni fudbal).
V

Vidi se da nemaš pojma

pre gotovo 3 godine

Ni Terzić ni bilo ko u drugi u Zvezdi nije ga ispustio već nisu postigli dogovor. Čukarički je njega prodao u Malmeu za 1 mil evra plus bonusi, a Zvezda je nudila oko 400.000 naravno sistem "na dođem ti" + procenat od prodaje. Naravno Čuka nije pristala jer su stabilni klub i njima nije novac potreban da po svaku cenu moraju da prodaju igrače, i nisu želeli da prođu kao u slučaju Slavoljuba Srnića imali su ponudu od 1 mil evra iz nekog azijskog kluba i oko 850.000 ponudu od evropskih klubova već su ga prodali u Zvezdu za 350.000 + procenti od prodaje i na novac čekali više od 3 godine. Inače Srnić je uz dosta natezanja prodat zadnjeg dana prelaznog roka tačnije manje od sata pre kraja i to protiv volje ljudi iz Čukaričkog (odbijao je sve predloge kluba jer je želeo samo da nastavi u Zvezdi u kojoj je ponikao) jer u suprotnom igrač bi za šest meseci otišao za neku siću ili za godinu bez obeštećenja kao slobodan igrač. Birmančević nije jedini slučaj gde Čuka nije prihvatila dogovor "na dođem ti za tri-četiri godine u ratama i procenat od sledeće prodaje" jer Zvezda je htela u svoje redove da dovede i Tedića, Vidosavljevića, Šapića.. a Partizan Docića, Bogosavca, Kopitovića, Luku Stojanovića... Valjda ti je sad nešto jasnije Zvezda i Partizan po Srbiji nekupuju igrače po evropskom principu kao kad kupuju strane igrače kupiš igrača i prebaciš pare na račun kluba već "na dođem ti" pa mnogi klubovi ili propadnu i ispadnu u niži rang ili se ugase i nedočekaju svoj novac, zato su i "ubice" domaćeg fudbala.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Lingman dve asistencije. Decko je odlican.