Birmančevića želi Fradi

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.20. | 18:54

Konkurencija mu je Uzuni iz Lokomotive

Jedan od najtalentovanijih superligaških igrača Veljko Brimančević bi mogao u ovom prelaznom roku da pojača mađarski Ferencvaroš.

Kako MOZZART Sport saznaje, mađarski velikan Ferencvaroš je ozbiljno zagrizao za ofanzivca Čukaričkog. Popularni Fradi traži kapitalno pojačanje na poziciji levog krila, a izbor je sužen na dva imena. Pored Birmnačevića, klub iz Budimpešte je zainteresovan i za albansko reprezentativno krilo Mirta Uzunija, jednog od najboljih igrača hrvatskog šampionata. Zagrebačke Sportske Novosti čak otkrivaju da je za Uzunija poslata ponuda Lokomotivi u vrednosti od 1.800.000 evra.

Izabrane vesti

Ipak, želja je i Birmančević, pa se mađarski klub trenutno razmišlja da li da pojačanje dovede iz Hrvatske ili Srbije.

Birmančević je zimus bio želja Crvene zvezde, imao je i on ambiciju da pređe na Marakanu, ali transfer nije realizovan zbog njegove prošlosti u dresu Partizana i nepisanog pravila da u Zvezdu ne dolaze bivši igrači večitog rivala.

Ugovor sa Čukaričkim ga veže na još dve godine i nije poznato koliko bi mogla da iznosi visina potencijalnog transfera u Budimpeštu. Birmančević je u minuloj sezoni odigrao 33 meča za Brđane i upisao četiri gola i devet asistencija. Karakterišu ga brzina i dobar dribling zbog kojih ga smatraju jednim od najvećih talenata Superlige. 


tagovi

Veljko BirmančevićFerencvaroš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara