Komentari na vest

Bivši as Intera stao u Jovićevu odbranu: Nagrađujemo prepredenost štopera, čestitam!

N

Namestili

pre 2 meseca

Bodiroga i Savić.
A

Al13

pre 2 meseca

Pitao bih ove stručnjake po čemu bi trebao da igra Jovic pre Mitra?? Zbog 4.5 golova u sezoni?? Pa Jovic da se vrati u Zvezdu pitanje je da li bi igrao...
E

E ovako da ti

pre 2 meseca

Odgovorim. Niko ne govori da treba da igra pre bilo koga, ali da treba da igra protiv nekih ekipa treba! Prvi koji treba da igra je Vlahović, a Jović i Mitar na klupu, ako Vlahovića ne ide, da u zavisnosti od protivnika uđe Mitar kao zamena sa Dušanom ili Jović umesto nekog drugog pa da igra u kombinaciji sa Dušanom. Svakako, Mitar iz SA sa 10kg viška ne bi ni u ludilu mozga trebao da bude prvi izbor pored igrača Juventusa i Milana!
I

Inter Milan

pre 2 meseca

Ovaj Ico je retko odvratna njuska!
U

Useriubponovo

pre 2 meseca

Uopšte je Monca prljava ekipa. Igraju mnogo ružan fudbal koji se zasniva na defanzivi i provokacijama!
I

Internazionale

pre 2 meseca

Stoperi su prevaranti 😀
2

2342342

pre 2 meseca

I posle se cudimo kada pisu novosti sledece godine ili za 6 meseci kako je tom i tom igracu zbog preostrog starta polomljena noga ili zglob. Ima igraca koji pokvareno ponasanje namazanih djubradi NECE zaboraviti. Ili ce ga osvetiti saigrac,bilo je toga u proslosti. Da se ja pitam prvu narednu utakmicu da sam trener Milana bih naredio svim igracima da startuju najpokvarenije na tog defanzivca i provociraju najgore moguce,ili povreda ili crveni karton ali da ne moze da doceka ni poluvreme. Nakon godinu dana prakse- da svi klubovi rade tako simulatorima i djubradima 2 puta bi se svaki igrac zamislio da li ce se usuditi da bude djubre ili igrac fudbala. Pa imate intervju koji je bio obrisan kada su pitali igrace u Francuskoj zasto startuju toliko na Neymara,zbog simuliranja.
I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

U Žabariji je najgore biti centarfor. Najprvljaviji defanzivci na svetu tamo igraju.
I

Inzaghi

pre 2 meseca

Ali je isto tako i najbolje, pa najveći špicevi ikada su igrali naš na cizmi.
T

TD

pre 2 meseca

Juce je Milan ostecen za izmisljen slobodnjak za Moncu pre prvog gola (iz penala), za nedosudjen cist penal i za prestrog crveni za Jovica, toliko o sudjenju ove sezone na nasim utakmicama.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

A Ziruov udarac na kraju meca si zaboravio?
T

TD

pre 2 meseca

To nije toliko bitno, ogromna steta Milanu je vec ucinjena pre toga, na kraju je malo i kompenzovao, ali, nedovoljno.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

@TD Aaaa...nije bitno. 😂 Da je dobio crveni, ne bi igrao dve utakmice. Ali nije bitno...
T

TD

pre 2 meseca

Da Jovic nije iskljucen i da je sudija normalno obavljao svoj posao, Ziru ne bi ni udario tog provokatora. Gledaj sta je tu uzrok, a sta posledica.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

@TD Sta bi bilo, kad bi bilo. Ziru je udario igraca, nema tu vratio mu je pa sudija nije reagovao. Znas li pravila? P. S. Ico je provokator i zasluzio je udarac Zirua, ali ako nabrajas sporne situacije, idi do kraja. Budi objektivan.
T

TD

pre 2 meseca

Tesko da za mene moze da se kaze da nisam objektivan, ja sam i previse puta dokazao do sada da stvari prilicno realno sagledavam.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

@TD Sve je to tacno, ali mi uopste nisi odgovorio na komentar, vec samo na zadnju recenicu.
T

TD

pre 2 meseca

Zar je trebalo jos i Zirua da iskljuci? Napisao sam ti da je kompenzovao, vec to je bio odgovor.
L

Legor

pre 2 meseca

Jović neka izvuče pouke i da takve greške više ne ponavlja. Igrama je zaslužio da zaigra u strartnoj postavi u dresu representative na EP. Samo da nastavi sa dobrim igrama.
P

Piksi duduk

pre 2 meseca

Dzaba brate, igrace Mitar od Arabije.
S

Stare zasluge su cudo

pre 2 meseca

Nije zasluzio, zasluzio je da se mozda razmisli o tome da bude starter, ali, u reprezentaciji je Mitar daleko najvise uradio od te trojice spiceva i zato upravo on zasluzuje da i dalje bude nas prvi spic.