Luka Jović (©AFP)
Luka Jović (©AFP)

Bivši as Intera stao u Jovićevu odbranu: Nagrađujemo prepredenost štopera, čestitam!

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.24. | 16:29

"Nikada nisam tolerisao i uvek su me nervirali defanzivci koji vas drže za dres, koji vas guraju, a onda prenaglašavaju i simuliraju kontakt", napisao je

Pogrešio je, zna to vrlo dobro i sam. I moraće sa time da se nosi još neko vreme, dok navijači Milana i fudbalska javnost u Italiji ne zaborave šta je uradio. Zbog nepromišljenog poteza početkom drugog poluvremena Luka Jović je od strane italijanske sportske štampe kao tragičar Milanovog poraza od Monce (4:2), ali nisu baš svi zauzeli kritički stav prema bivšem članu Reala.

Bivši napadač Intera, Milana i Juventusa Aldo Serena stao je u Jovićevu odbranu poručivši da razume zbog čega je srpski reprezentativac 'ošamario' štopera Monce Armanda Ica.

Izabrane vesti

"Nikada nisam tolerisao i uvek su me nervirali defanzivci koji vas drže za dres, koji vas guraju, a onda prenaglašavaju i simuliraju kontakt. Jović je ispružio ruku da bi se izvukao iz Icovog zagrljava i dodirnuo mu lice. Mi nagrađujemo takvu prepredenost, čestitam", ironično je 63-godišnji Italijan prokomentarisao odluku glavnog arbitra da Jovića sankcioniše crvenim kartonom.

Podršku napadaču poniklom u omladinskoj školi Crvene zvezde pružio je i njegov saigrač Mateo Gabija.

"Luka mora da ostane smiren. Sutra će se definitivno izviniti. Napravio je grešku večeras, ali on je izuzetna osoba. Svi pravimo greške, žao nam je, njemu je žao takođe. Uvek ćemo biti na njegovoj strani. Bitno je da shvata da je napravio grešku, da se vrati kako bi nam pomogao kako je do sada to radio ove godine i bio pravi profesionalac", izjavio je italijanski štoper posle meča.



tagovi

Luka JovićMilan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara