Komentari na vest

Bivši biser PSV-a i Juventusova nada razmišlja o povlačenju u 20. godini

a

aa

pre preko 2 godine

Kako to tuguje posle 2 godine odlascima u Monako i Milano..bas mi ga zao nesto sto se zeza po Azurnoj obali sa debelim

Mr 007

pre preko 2 godine

Terza reaguj! Neka se vakcinise i uredno obilazi splavove kao i ostatak tima. Brzo ce se uklopiti u domaci fudbal,a veoma je talentovan klinac.
G

Glavni gost

pre preko 2 godine

Neka batali loptu i zaposli se kao postar za 300 eura da vidis kako da ce prodje deprica 👌
D

DekiSum

pre preko 2 godine

Kam tu Red Star bro...obidji nekoliko splavova sa ekipom pa ce proci i ta depresija
M

MCMXI

pre preko 2 godine

Као неко ко се професионално бави спортом, могу само да кажем да нисте свесни кроз који стрес пролазе спортисти невезано за њихово материјално стање које је неупитно…Како оно каже Мерлин..
g

gunners

pre preko 2 godine

Verujem zaista, ali druze ti ne mozes da zamislis stres na mom poslu, a placen sam jedno 100.000 puta manje nego profesionalni sportisti koji na kraju ipak samo jure za loptom i zabavljaju se.
A

Alex55

pre preko 2 godine

@Gunners Druže, dve poslednje reči u tvom komentaru su upravo pokazatelj toga kako na ovim prostorima gledaju na fudbalere. Samo "trče i zabavljaju se", pa kad je to samo trčanje, što onda i prosečni Balkanac sa 10 kg viška ne potrči bar pola sata dnevno? Profesionalni sport nikako nije samo zabava, da bi se njime bavio potrebno je da celog sebe posvetiš sportu kojim se baviš. Nije to samo da odeš sat i po vremena na stadion, odigraš utakmicu i ladiš jaja do sledećeg meča. Pre i posle meča moraš sate i sate da provedeš trenirajući, da paziš šta i koliko jedeš, kada ideš na spavanje... Ako pogrešiš na utakmici, budi spreman da se suočiš sa stotinu miliona tastatura ratnika koji te vređaju ko da si im pola familije pobio. Treba izaći na kraj sa svim tim pritiskom i očekivanjima javnosti. Normalno, u pravu si i ti kad kažeš da i na poslovima kojima se mi bavimo isto postoji ogroman pritisak (mada ni blizu kao u profesionalnom sportu), a nismo plaćeni ni blizu kao oni, ali je tu u pitanju sasvim druga stvar. Ogroman novac se obrće u profesionalnom sportu, od sponzora, gledalaca, tv prava, nagrada, dresova, normalno da će onda na kraju i igrači biti plaćeni daleko više. I moje mišljenje je da su previše plaćeni, ali delom i mi doprinosimo tome (gledamo utakmice na tv, idemo na stadion, kupujemo dresove). Na kraju krajeva, svakako se mi sami zadovoljavamo time da radimo za 400-500 evra mesečno, dok se onaj za koga radimo kupa u parama. Realno ko nam je kriv
M

MCMLXXXIV

pre preko 2 godine

Bavio sam se i ja sa dva sporta jednim poluprofesionalno skidao sam se za prvi tim igrao za juniore i omladince i da mi nije bilo ujaka i prijatelja koji su me operisali u Strazburu bio bi invalid 100%, studirao sam paralelno sa tim ozbiljan fakultet kao redovan student, zatim posle pauze presaltam se na drugi olimpijski sport malo placen kod nas u zemlji, jurio sponzore za Balkanijade, evropske kupove, open turnire, molio za kotizacije, radio svaki moguci turnir u Srbiji i regionu, pazio na ishranu dok su momci moja generacija fudbaleri trosili milione i jeli jagnjetinu a igrali za Lacio, Majorku u Japanu, u Lansu, PSV, ... sve im je bilo na tacni dato od agenata niko nije napravio karijeru koja mu se predvidjala, meni je falio jedan repesaz za olimpijske igre, koji sam izborio, ali nije odrzan zbog pretnje bombom, nisam jeo janje 10 godina nista zaradio nisam ostali mi dugovi i povrede, na kraju posle svega pokidam ahilovu tetivu spremajuci klince, NIKAD MI LEPSE NIJE BILO i nikad lakse, kakvi pritisci kakvi bakraci prqvi zivot koji sad zivim je pakao u odnosu na sportski, zato ne lupetajte molim vas, posao je posao, igra je igra, pa makar bila papreno placena i dignuta na najvisi moguci nivo - NAUKE ILI RELIGIJE KO STA VOLI.

Mr 007

pre preko 2 godine

Alex55,jedina veca prevara od fudbalera su ucesnici rijalitija. Koji crni rad,igras fudbal,zaradjujes stotine hiljada evra ili milione i kukas jer te neki pljuju po internetu zbog losih igara. Idealan primer prevara od igraca desni bekovi Zvezde i Partizana. Gobeljic za sve ove godine nije bio sposoban da nauci da centrira,a Gajic je potpuno anemican,baletana da stavis umesto njega,bio bi borbeniji na terenu. U Partizanu Miljkon 😂 ima zacementirano mesto startera,ocajan je i u odbrani,a i u napadu,pritom je i gusenica brza od njega.
P

Portista

pre preko 2 godine

Pa zar mu nije bilo pametnije da ostane u PSV-u dok ne sredi zivot? Depresija je gadan protivnik, ali je jos gore kad si udaljen od najblizih ljudi, kad si u stranom gradu, u stranoj drzavi, gdje te gledaju samo kao jos jednog igraca kog ce slati po pozajmicama. Pa zar nije bolje ostati u rodnom gradu, sa porodicom i prijateljima, gdje te cijeli grad gleda kao idola? Jeste da je bol ubog oca i dalje tu, ali je lakse prebroditi uz podrsku. Ko ce u Sampu da ga podrzava? Debelguzi Rajola ili nenormalni Ferero?
Р

Рајола

pre preko 2 godine

Га је и отерао из ПСВ, ваљда није хтео да продужи уговор и онда су га Холанђани уклонили из тима, па је уследио мизеран транфер у Јувентус
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Лоше би било по њега да батали фудбал, то би га одвело у још већу дубиозу..Велика очекивања, разни притисци, породичне трагедије су вероватно узрок његовог обољења. Иако, са стране делује као да им је све потаман, спортисти су ипак "само" људи. Веома је важан каратер и тип личности, уз окружење како би остали чистог менталног здравља...
g

gunners

pre preko 2 godine

Ne daj se decko, glavu gore i zapni jace nego ikad, zbog caleta. Veliki talenat, nadam se da ce uspeti.
Б

Брат од Генија

pre preko 2 godine

Рајола га уништио