Komentari na vest

Bivši fudbaler Partizana i Dinama Kujtim Šalja: Najslađe su pobede na Poljudu, i danas se naježim kad ih se setim

D

Dragannn

pre 7 meseci

Legenda partizana
v

vroom

pre 7 meseci

Legenda Kujtim....ma idi bre....
N

Na vasu zalost

pre 7 meseci

Nit je Kujtim LEGENDA Partizana niti su 30 Hrvata bili legende kluba, mozda njih desetak, znam da bi voleli da je vise ali sta da vam radim.
д

да, да...

pre 7 meseci

...какав клуб таква и легенда 😂😂😂
B

Bllerim L

pre 7 meseci

Kujtim ljegenda fudballer u Dinamu alli nema vezu kao navijač Partizan a da te poštujem Kujtim.Da po srpski pišem ne albanski
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Gle ove iz stuba Srpstva,njima Hrvat legenda kluba.To vam ok????Vrv ovi sto pisu,nisu bili ni rodjeni dok su Prekazi,Vokri,Salja....harali u nasem crno belom dresu.🤫🤫🤫🤫
@

@ujka

pre 7 meseci

Šalja je posebno harao u dresu partizana 😂😂😂
M

Makarana

pre 7 meseci

Pa kad nije igrao u Zvezdi. Zna se koji klub je simbol fudbala na ovim prostorima.
P

Prekazi

pre 7 meseci

KUJTIM SALJA I FADILJ VOKRI NASE NAJVECE JEGENDE KLUBA!👍
H

Hermano7

pre 7 meseci

Jok prosinecki i hasanagovic ili kako god se zvao, ciste srpske familije.
@

@hermanA

pre 7 meseci

Smeta ti Prosinecki, a ne smeta ti bar 30 legendi tvog kluba sa istom zemljom porekla... 🤡
g

grobari vaše

pre 7 meseci

legende su to eee šalja...
d

dzingis kan

pre 7 meseci

Najtuznije je sto su klince od po 13 godina ubedili da je to tako, i ti klinci ce sutra svoje klince da uce lazima. Zvezdaska agenda nikada nije stala.
@

@dzingis

pre 7 meseci

Sta je ovde laz? Da je Salja bio igrac partizana?
A

Agenda

pre 7 meseci

Laz je to da samo jedan klub ima ekskluzivno pravo da se naziva srpskim u ovoj zemlji. Navijaci svih drugih klubova manje vole Srbiju od vas?
@

@agenda

pre 7 meseci

Jel mislis samo na klubove osnovane u Srbiji ili i na one osnovane u inostranstvu?
G

Gandijevac

pre 7 meseci

Moj je klub osnovan u samom centru Beograda preko puta konja, pored Narodnog pozorista i Narodnog muzeja za razliku od tvog, hiljadu puta ste ponovili jednu laz i verujete da je istina. Tvoj je klub osnovala komunisticka omladina podrzana od strane sluzbe, dok su ljudi ginuli na sremskom frontu vi ste igrali prijateljske utakmice u Tirani. Nismo isti.
@

@gandi

pre 7 meseci

Preko puta konja??? E moj lazni srbine... trudis se, ali ne ide ti.... Drzi se ti tvog Bana!
D

Dosadnjakovići

pre 7 meseci

Samo ste vi pravi Srbi, ajde palite
J

JT

pre 7 meseci

IGRAC.PARTIZANA.KUJTIM.SALJA. Sve je jasno.
p

proslo vreme

pre 7 meseci

ajde uzimaj kintu od tvorze i cuti
K

Klaritromicin

pre 7 meseci

Kujtim Šalja je samo proleteo kroz Partizan, prakticno nikakav ucinak nije ostavio, mnogo je veca legenda Dinama iz Zagreba, ali ako, vi to uvek volite da naglasite, pogotovo u ovim danima. Morate malo da razmislite pre nego sto okacite nesto, ili to ipak radite ciljano i podmuklo sto je vise verovatno. Aparthejd protiv Partizana na svim nivoima neprekidno traje. Moj ne pustate, a onda ovaj pustite?! Odvratni ste.
B

Bambusinjo

pre 7 meseci

Trujete ovu mladu decu koja nista ne znaju o tom vremenu i svadjate nas pogotovo u ovo vreme sukoba na Kosovu. Ne treba nama ni hiljadu Mirotića pored vas. U Srbiji postoji samo jedan srpski klub, je l' tako ili je to cilj da se izgura? Iako je nesto vise Albanaca igralo u Partizanu imala je i zvezda legende istog porekla, a vrlo lako se zaboravi na njih zbog dnevne politike (Zufer Avdija deset godina igrao u kkczv, bio kapiten, Ardijan Djokaj..). Posto potenciranje te teme ide iz poznatih izvora, radi istine treba naglasiti.
o

odgovor Bambusu

pre 7 meseci

Avdija je Izraelac,tako da...
@

@bambusinjo

pre 7 meseci

Bambuse, pokusavas se predstaviti kao realan a onda spinujes... Djokaj? Odakle je Djokaj? Kako onda tu za vas nisi svrstao Sulejmanija (Beograd) kao i Duljaja i Nuhija?
B

Bambusinjo

pre 7 meseci

Djokaj je crnogorski Albanac, Nuhi, Sulejmani i Jusufi su Goranci, lako proverljivo. Partizan je u istoriji imao dva bitna Albanca, to su Prekazi i Vokri, obojica majstori fudbala i ponos kluba koji nikad nije pravio razlike. Avdija je verovatno jedini Izraelac rodjen u Pristini ako cemo tako. Sin mu igra za Izrael zato sto je rodjen tamo jer je Zufer igrao i ziveo u Izraelu. Nekome ko tako razume stvari moguce je prodati bilo koju pricu. Irelevantne su ove price i brojanje krvnih zrnaca, spustanje na najnizi nivo, samo ne zelim da ja ili moje dete sutra nasilno budemo svrstani u strano telo ove zemlje samo zato sto navijamo za jedan klub a volimo ovu zemlju mozda mnogo vise od vas koji se busate.
д

да, да...

pre 7 meseci

...значи Израелцима је забрањено да се роде у Приштини? 😂😂😂 Гист је рођен у Турској, а није баш да је неки Турчин.
G

Glembajevi

pre 7 meseci

Jeste brate, Zufer je Izraelac ako ti je tako lakse