Komentari na vest

Bivši igrači zgađeni idejom o Superligi Evrope: Sramota, čista pohlepa!

p

podesen

pre oko 3 godine

Nije Rajola blesav sto trazio za Halanda 1 000 000e mesecno, mozda mu i neko od ovih sto ce uzeti 500 miliona godisnje i da bez sponzora. 350 +150 od publike ako je bude i sponzori ode real na milijardu evra. Kad ova 12 torka podigne plate sada svi najbolji igrači odlaze kod njih.
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Samo se vi nadajte hahahaha dosta je vise bilo losih tekmi, konacno da evropa ne kasni za amerikom. Ovs čiga ce biti ubjedljivo najgledanija na svijetu.nacionalnim ligama je davnih dana odzvonilo!!!
s

simicmacan

pre oko 3 godine

Hajde mi da pitamo prvog coveka svetskog fudbala, Mina Rajolu, sta on misli o ovome :) :)
t

titulaaa

pre oko 3 godine

svaka cast Nevilu i ostalima ovo bi bila sramota za svet i sotona bi uzela sve pod svoje i ugasila draz najpopularnijoj igri na svetu!!! gade mi se ovi pokusaji te superlige, tu se ne radi o trofejima i prestizu nego samo o parama!!! nadam se da im nece uspeti ta liga nikad!!!!

arsenal ❤️

pre oko 3 godine

L

Ljeto

pre oko 3 godine

jbg, zinula guzica.Hoćeš Mbappea, Kamavingu, De Lihta i Oblaka u istom klubu?! Evo ti rezultata
b

bojank91

pre oko 3 godine

Zar ćemo sad da zažmurimo i da se pravimo da fudbal nije čist biznis već 15 godina? Nema tu odavno radničke klase. Neka osnuju tu ligu, što da ne? Dobar fudbal svakog vikenda!

Falični Tom

pre oko 3 godine

Misliš da će biti? FIFA i UEFA su već ucenile klubove da će biti izbačeni iz svih takmičenja, domaćih i internacionalnih. Igrači koji budu igrali za te ekipe gube pravo nastupa za reprezentaciju. I dalje misliš da je to ostvarivo?
O

Onyx

pre oko 3 godine

Nije evropski fudbal NBA, i nije Evropa Amerika. Jeste fudbal biznis ali ima isuvise veliku istoriju. Polako bi se posle godinu, dve publika bi se smorili, cak verovatno I gledaoci preko TV-a od jednih te istih utakmica. Jedino da pocnu da igraju po svetu. Malo Kina, malo Sad,malo Bliski Istok. I koja je onda poenta tu. Lova mozda, Ali mislim da od toga nema nista pogotovu ako ih UEFA izbaci iz svih takmicenja
p

podesen

pre oko 3 godine

Nece biti svakog vikenda vec svakog dana u nedelji, a ti odluci sta ces da gledas, Real-Barsa, Mancester S-Liverpul ili Granada - Hetafe ili Fulam-Barnli,mozda i Zvezda - Indjija. Ponuda i potražnja uradice svoje, bogati jos bogatiji, sirotinja jos siromasnija. Ceferen nece vise leteti biznis klasom, Lakovic ce da se vrati u Pozarevac i to je to.