Komentari na vest

Bivši kapiten Crvene zvezde u stručnom štabu Vladana Milojevića

C

Cjepka123

pre 4 meseca

Boris Milivojević iz Kengura.
M

Mujagic

pre 4 meseca

Samo sklonite Savica iz “strucnog staba” ako ikako moze…
G

Gost332211

pre 4 meseca

Pogledajte samo prolećni kalendar Zvezde. Prvih pet kola izgleda ovako. Zvezda-Vozdovac Novi Pazar - Zvezda Zvezda-Cukaricki TSC-Zvezda Zvezda-Partizan Skor Zvezde u jesenjem delu sa ovim ekipama je tri poraza(Vozdovac-CZ 3-2, Cukaricki-CZ 2-1, Partizan-CZ 2-1) Jedan remi CZ-TSC 1-1 i jedna pobeda CZ-N.Pazar 2-1. Gde je lako mogao da bude remi koliko se NP ispromasivao a jos je igrao bez Ljajica i Sume. Partizanovih prvih pet kola su daleko laksa sem Derbija u kojem moze da pobedi a moze lagano da bude x. Tako da ubedjen sam da Zvezda u ovih prvih pet kola prolecnog dela kiksa negde.
G

Gost332211

pre 4 meseca

Pogledajte samo prolećni kalendar Zvezde. Prvih pet kola izgleda ovako. Zvezda-Vozdovac Novi Pazar - Zvezda Zvezda-Cukaricki TSC-Zvezda Zvezda-Partizan A sve ove ekipe ce se sada dodatno pojacati. Jos su Cuka i TSC puni Evropskog iskustva i igranja jakih meceva i ni jedne ni druge Zvezda nije pobedila u jesenjem delu. Novi Pazar igra sve bolje, sacuvace ekipu i dodatno se pojacati. Sa Partizanom Zvezdi u igri su uvek sva tri znaka. U ovih prvih pet kola Zvezda sigurno kiksa.
J

Je li to

pre 4 meseca

Mikić zvani veća manja iliti crno crveno
I

Ins

pre 4 meseca

Koga ce on da nauci i trenira.Dobro se secam njega kao igraca.Lopta uvek nazad.Spor,bez tehnike,kiksator....I on nekoga da trenira?Ovo bre vic
j

jaja

pre 4 meseca

Ovaj stvarno ima impresivnu biografiju😂😂😂!
г

гушт гушт

pre 4 meseca

Треба довести и Илића и Радоњића и покушати довести Крунића,Неко прижељкује Лазовића ,али мислим да је он у зениту каријере и био би ризик у Европи иако је искусан.Нападач нам је несушно потребан уз Мијатовића
S

Sto se mene tice

pre 4 meseca

Miloje ima kredit bar godinu dana i zelim mu puno uspeha. Minus mu je samo sto je dosao u ovom trenutku pa ispada kao da spasava upravu. Nismo zaboravili neverovatne kupoprodaje proslog leta
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

I tako mi odemo u Izrael, cela delegacija, lepo smo se obukli i doterali, svi u novim odelima a napolju 40 i kusur stepeni. Sedimo u restoranu sa Baharom, a ja mu kažem, Gospodine Bahar mi ne idemo nazad dok vi ne potpišete ugovor. Eeeee Doktore Doktore, da te nema trebalo bi te izmisliti. Odeš po čoveka u Izrael da ga moliš da dodje, platiš obeštećenje za njega 500 hiljada evra, ko zna kakve si mu bajke tamo pričao, dovedeš ga ovde i smeniš ga posle 6 meseci. A sam se hvališ na sva usta kako Zvezda nikada bolje nije izgledala u Evropi, kako Zvezdu niko nije nadigrao kao ranije u Evropi, kako je Zvezda igrala sa svima egal utakmice, kako nismo prošli isključivo jer nismo imali sreće. Pričaš na sva usta sve najbolje o Zvezdinim igrama u Evropi, PA ZAŠTO SI ONDA SMENIO ČOVEKA?????????????????????????? A znamo svi da će Zvezda osvojiti titulu. ZAŠTO NISI PUSTIO ČOVEKA DA RADI????????? I šta je to Bahar mogao epohalno da napravi posle samo 6 meseci u klubu. Podlegao si pritiscima raznih lažnih navijača Zvezde. DOSTA NEOZBILJNA ODLUKA. Jel si mislio da čovek može preko noći da napravi čuda???? Sam si na početku rekao da je Bahar jedan dugogodišnji projekat, jedne nove Zvezde. Ogrešio si se o čoveka, jer ga nisi istrpeo kao neke predhodne trenere početnike, plus si ga kao kera oterao. Iskreno, nisi mogao lošiji potez na napraviš.
P

Portista

pre 4 meseca

Pa ne sme ovom što se ne skida sa pinka da izađe na oči ako CZ ne osvoji titulu (kad kažem ne skida mislim da su počeli da ga šalju i u zabavne emisije, čisto da ima sa kim da razgovara, a ne samo da drži monologe). Meni ovih navijača CZ dođe žao. Jes' da su cigani, ali počeli i njih da lažu. A ko laže taj i krade ;).
M

Monteroo

pre 4 meseca

Auuuu u kakvom je kanalu bila zvezda kad je ovaj bio bek. U uskom krugu tri najgora zadnjih 20 g On gobelja i ovaj iz tsc a cvetkovic...mrka kapa. Sta on kome da pokaze...
m

milisav kekez

pre 4 meseca

jek ovo onaj sto dadne go protiv bordea pa ste posle zbog bajkovica izgubili u zadnjoj sekunde utakmice ahahaha ahahaha a oni se ponadali dace da pobedu tamo a onda u sam kraj ladni tuš buć buć i ajde vracaj se kuću svi ahahaha ahahaha ovaj mikic nista neje znao kao da ste igralo si sa igrača manje ahahaha ahahaha
R

Ris

pre 4 meseca

Bajkovic je tada napravio skoro isti penal kao Rodic na derbiju. Cist kao suza ali totalno nepotreban. Lopta ode u drugi grad, a on dira igraca.
ž

živorad žika žikac

pre 4 meseca

bio si bolji pod ovim nikom iznad
m

milisav kekez

pre 4 meseca

el ovo onaj sto je dao go protiv bordea pa ste posle zbog bajkovica izgubili u zadnjoj sekunde utakmice ahahaha ahahaha
A

Andjus88

pre 4 meseca

Koliko sam ga mrzeo dok je igrao u Zvezdi... Desni bek koji ne zna da centrira!
Т

Трипле

pre 4 meseca

Микииииићћћћћ Микииииићћћћћ 2:2 2:2 ... .. .
S

Salamander

pre 4 meseca

Dolaze: Kai Wagner, levi bek, pozajmica do juna a onda potpisuje kao slobodan agent. Priča se o mesečnoj plati od 600 000, plus 500 000 za potpis i naravno bonuse. Ugovor na 3 godine. Luka Ilić, pozajmica do juna a onda potpisuje kao slobodan agent. Priča se o mesečnoj plati od 700 000. Ugovor na 4 godine. Nemanja Radonjić, vrednost transfera 3.7 miliona plus plata od 900 000. Ugovor na dve godine. Odlaze: Bukari, Sasuolo, 8.5 miliona. Ivanić, SA, 8 miliona
F

Filipppp

pre 4 meseca

Prica se prica da Rusi dolaze
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Mesečnoj? Valjda godišnjoj plati? Znaš li ti razliku između meseca i godine?
D

Deka PG

pre 4 meseca

Mbape 150 mil, plata 35 mil Luka Midrić 50 mil, 20 mil plata SMS 50 mil, 25 mil plata
D

Deka PG

pre 4 meseca

Mbape 150 mil, plata 35 mil Luka Midrić 50 mil, 20 mil plata SMS 50 mil, 25 mil plata
E

Eseks

pre 4 meseca

Bilo bi lepo..ali ja mislim da je bolje da se prica da dolazi vidic na celo zvezde..
S

Salamander

pre 4 meseca

Godišnjoj, greška. Navodno je ovo jako blizu realizacije.
d

darko darkic

pre 4 meseca

da li je ovo stvarno istina sto si napisao?kako da ti verujemo?
C

Chicago 61

pre 4 meseca

Pravi covek. Ljudina. Sa srecom. Stranci nisu nista bolji od nase dece
1

124

pre 4 meseca

2.2... 2.2 miiikiiiiccc
s

shulz

pre 4 meseca

Ovi sto ne znaju ko je ili prate Zvezdu zadnje dvije godine, ili su zlonamjerni, kako god nebitni su, dobrodosao Mikicu! bio je odgovoran kao igrac nadam se da ce takav biti i sada!
M

Mariofil

pre 4 meseca

Sad se valja organizovati za još namešteno prvenstvo za Komšinicu. Sudije, penali, crveni kartoni, saopštenja, ali ne ide ... Džaba vam novci moji sinovci. I ovakav Partizan (bez uprave, sa bojkotom navijača, sa tri puta jeftinijim igračima) je bolji od Komšinice.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Štit lajk dis.
К

Косингас

pre 4 meseca

Е, кад је ово било капитен Звезде, онда... Незналица био као фудбалер, шта је тек као тренер...
G

Gostinjo

pre 4 meseca

Pitanje, kakav je Anćoti bio kao fudbaler a kakav kao trener??? Piksi je bio dobar fudbaler ali kao trener loš.
R

Rakitovo

pre 4 meseca

O Ronaldo, Mesi, Romario, Bekame, Zidane, Nesto, Toti,... Ti li si? Gde ti igrao brate moj??? I jos jednom DOBAR IGRAC NE MORA BITI DOBAR TRENER I OBRNUTO!
F

Forever Young

pre 4 meseca

U to vreme kada je Mikić igrao u Zvezdi, Zvezda je imala jači tim nego danas. Maksimović, Mladenović, Milijaš, Lazović, Evandro, Borha, mislim da je i Ninković bio nisam siguran, čak Dauda i Pečnik možda itd itdddddd.
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Znači Militarac Miloje, polako vraća Militarce u Zvezdu. Još samo da vrati Borjana, Srnića, Jovančića, Čaušića, Žuleta, itd itdddddd. Kaže Doktor, Zvezda nikada bolje i zrelije nije igrala u Evro grupi, pa zašto si onda smenio Bahara posle samo 6 meseci, a još svi znamo da ce Zvezda osvojiti titulu. Stankovića si mogao da trpiš dve godine, i ako je nije dva puta ušao u ligu šampiona, pored povoljnog žreba. M. Milojevića si trpeo godinu dana pored loše igre u LE. A Bahara menjaš posle 6 meseci, a na sva usta se hvališ kako je ovo najbolja Zvezdina igra u grupi ikada
k

kg

pre 4 meseca

Ginuo za dres kad mnogi nisu hteli ni da dodju u Zvezdu.
Z

Zaim

pre 4 meseca

Terzic,Mrkela,Milojevic sa sve Mikicem e svetla nas buducnost ceka.
L

Limbodens

pre 4 meseca

Ja po slici pomislio da je Luka Milivojević, a znam da još igra u Kataru.
ј

јел ће и

pre 4 meseca

Адил да буде тренер голмана???
?

??

pre 4 meseca

Ne ulivaju mi preveliku nadu ovi koji odma po zavrsetku igracke karijere krenu kao neki pomocnici. Pogotovo kod nekih ljudi koji nisu bog zna kakvi treneri. Valjda ti ima jos nekog skolovanja, izucavanja, istrazivanja, pa da se odabere pravi trener kod kojeg ce da peku zanat. On se usavrsavao kod nedjica koji je mladji od njega. Mnogo se nekako zalecu.
M

Mikac678

pre 4 meseca

Ko je ovaj, pitam stvarno nikad čuo za njega?
G

Gggkkk

pre 4 meseca

Momak vidi se da pratiš zvezdu zadnjih par godina,taj je igrao kad smo bili na dnu,kad smo slali sms poruke da pomognemo klubu.
Z

Znaci

pre 4 meseca

bio vrhunski igrac??
С

Сао

pre 4 meseca

Рома бабо,бабо....
S

Ssl

pre 4 meseca

Pa? Rom i šta je tu problem? Bar ne mora da sluša vređanje majke, kao recimo, Predrag Luka.
:

:) :)

pre 4 meseca

Ljudi, ko je uopšte vlasnik Crvene zvezde i gde to može da se proveri???
П

Па

pre 4 meseca

Александар....
@

@ Па

pre 4 meseca

Човек озбиљно пита. И стварно занимљиво питање на које нико нема одговор а тако је једноставно, ко је власник и где то званично пише да може да се провери????
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Apr.
K

Koan

pre 4 meseca

Po statutu, još od 2015 godine, FK Crvena Zvezda je vlasništvo članova kluba. Ko se registruje kao član i plaća godišnju članarinu ima pravo da bira i bude biran za funkcije u klubu.
M

MileSrbin90

pre 4 meseca

Na prvi pogled idti luka milivojevic😂
S

Sega89

pre 4 meseca

Kad uz skoro svaku vest naglašavaš ko je u Zvezdinom stručnom štabu onda je u redu da pravilno napišeš ime i prezime…Bojan Ofenebeher a ne Ofenbaher
G

GeOs

pre 4 meseca

Ja ga pamtim kao najgoreg kapitena u najgorem timu u najgorem dobu za Zvezdu. Bukvalno "srpskoligaski" bek. Ali nije jedini iz tog vremena bio "srpskoligaski" igrac , koji je sticajem okolnosti stigao do Zvezde. Fascinantno mi je tada bilo da je on kapiten. Ali u kakvom je stanju bila Zvezda tada, to nije cudo iz ove perspektive.
M

Melo89

pre 4 meseca

Cvetkovic prijatelju. Mikic je jos i dobar bio
К

Косингас

pre 4 meseca

Потписујем све до речи што си написао. Све је апсолутна истина.
Š

Škrabotina

pre 4 meseca

Tad je Zvezda imala Dmitrovića koji je posle postao ozbiljan golman, ali ako se ne varam, ni jednu seniorsku tekmu nije odigrao pored gromade Bajkovića. Piš era.
G

Gx

pre 4 meseca

Bravo Terza,Al ih redjas bas po tvom ukusom....;-)))..cirkus!!!...uprava napolje!!
e

etoo

pre 4 meseca

2017 smo imali jak strucni stab ovo sad je cirkus
Z

Zivan Ljukovcan

pre 4 meseca

Mikic,ha,ha,ha...Zvezda nastavlja sa bravurama.
J

Jankooooo

pre 4 meseca

Svaki put kad procitam da je Miloske uz Miloja, svaki put se oraspolozim! Bice to dobro, samo gazite, samo Zvezda!
Z

Zeka Manijak

pre 4 meseca

Brate, koliko je bio "bitan" lik, nisam uspeo da prepoznam ko je dok nisam pročitao.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 4 meseca

Mikiiiiiiiiic, 2-2 !!!!!!!!!! Retko sta boli kao ta noc…
B

Burek

pre 4 meseca

A onda Maksimović...
М

Микић

pre 4 meseca

Скаче Касалица. Гужвааа...
J

Jdkshsbykazsh

pre 4 meseca

Koliko sam ja gotivio njega kao igrača. Bio je uvek korektan, uglavnom na beku, a mogao je i na stopera. Ajde onaj gol protiv Bordoa, ali onaj gol u Kragujevcu pred kraj utakmice, samo sto se nisam onesvestio kad mu je Koroman centrirao mislim
G

Grajkula

pre 4 meseca

Voleo bih da ekipa ima istu dinamiku trcanja kao kod Bahara. Trcalo se i pritiskalo do kraja utakmice.
?

??

pre 4 meseca

Trcalo se uzalud. Niko se nije otkrivao da dobije loptu, krili se iza igraca. Jel znas da je nasa reprezentacija na sp u rusiji u grupnoj fazi najvise pretrcala? Epilog znamo. Nije poenta samo trcati ko muva bez glave. Vec kad trce treba to da se iskoristi kako treba
P

Pst

pre 4 meseca

Ako toliko trce obrali smo bostan. Igraci sredine terena koji ne trce od drugih srednjaka u ligi bar 30÷ vise nema sta da traze u srpskoj Zvezdi. Mi smo utakmice gubili upravo zbog trcanja. Smejurija kako je Bahar postavljao visoku zonu kad se lopta izgubi bunar pogotovo Rodic koji glumi krilo ne igra ono sto mu je obaveza. Pa raspali parizai mu je iznudio penal jer ne zna gde je u odbrani.
@

@@@@

pre 4 meseca

Vujadin Savić volume 2
G

Gost19

pre 4 meseca

Ja mislio Luka Milivojevic :))
M

Maestral

pre 4 meseca

Skače Kasalica, gužva... MIKIIIIĆ, dobrodošao!
B

Burek

pre 4 meseca

Isti Enrike Iglesias
и

и већина

pre 4 meseca

продаваца петарди на Зеленом венцу....