Bivši kapiten Orlića napušta Lil

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.12.20. | 20:25

Reprezentativac tzv. Kosova bi mogao u Belgiju ili Holandiju

Ne tako davno, Arton Zekaj je bio jedan od većih talenata srpskog fudbala. Kapiten kadetske reprezentacije Srbije, a skauting mreža čuvenog direktora Luiša Kampoša ga je u leto 2018. pronašla u Sopotu i dovela ga u Lil.

Zekaj je rođen u Subotici, bio je u Partizanovoj školi, igrao kratko i za OFK Bačku pre nego što je otišao u srpskoligaša Sopot iz kojeg je prešao u Lil i potpisao profesionalni ugovor na tri godine. Debi za prvi tim Lila u francuskom šampionatu je upisao posle samo tri meseca u klubu kada je odigrao minut u meču protiv Rena. Ispostaviće se da mu je to bio jedini minut u elitnom rangu francuskog fudbala.

Izabrane vesti

Prošle sezone je odigrao nekoliko mečeva za B tim u četvrtoj ligi i odlučio da prihvati poziv reprezentacije tzv. Kosova. Zaigrao je za njihovu mladu selekciju, a onda su usledili problemi sa povredama. U ovoj godini ga nije bilo na terenu i šest meseci pre isteka ugovora sa Lilom će najverovatnije promeniti sredinu. Francuski mediji javljaju da će Lil u januaru pustiti Zekaja da potpiše za neki drugi klub i da ga neće zadržavati, a navodno se za njega interesuju klubovi iz Holandije i Belgije.


tagovi

Arton Zekaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara