Bojan Pavlović (©MN press)
Bojan Pavlović (©MN press)

Bivši Zvezdin golman na pragu banjalučkog Borca, Volkov odlazi

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.06.20. | 12:33

Promene u redovima “Velikana iz Platonove”

Banjalučki Borac se prošle godine vratio u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i odmah pokazao visoke ambicije. Dovođenjem nekih poznatih imena sa ovih prostora poput Marka Jovanovića, Srđana Vujaklije, Marka Mirića ili Vladimira Volkova je oformio dobar tim uz nekolicinu poznatih lokalnih imena sa kojima je uspeo da obezbedi plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

U trenutku prekida sezone u Premijer ligi, Borac je zaszeo četvrto mesto i na taj način obezbedio plasman u kvalifikacije za ligu Evrope što je i bio zacrtani cilj uoči početka sezone. Banjalučani sada prave planove kako da još jači izađu na evropsku scenu, a u tim planovima se nalazi i ime bivšeg Zvezdinog golmana Bojana Pavlovića.

Izabrane vesti

Borac se rastao sa dosadašnjim standardnim golmanom Mladenom Lučićem i prema sazanjima tamošnjih medija, ima želju da ga zameni Pavlovićem koji sada već ima zavidno iskustvo u tamošnjem fudbalu. Pavlović je u BH fudbal stigao u okobru 2015. godine kada je potpisao za Sarajevo i tamo se zadržao do početka 2019. godine kada je otišao na pozajmicu u Čelik iz Zenice sa kojim je ove sezone ispao iz lige. Borac traži iskusnog golmana, a Pavlović ima potrebne karakteristike pa se može očekivati da u narednim danima nastavi niz bivših fudbalera beogradskih večitih koji su obukli dres “Velikana iz Platonove” u poslednjih godinu dana.

Izvesno je i da će Borac napustiti Vladimir Volkov. Nekadašnji levi bek Partizana je stigao u Borac prošlog septembra kao iznuđeno pojačanje posle teške povrede Aleksandra Subića. Kako se Subić sada oporavio i stručni štab najozbiljnije računa na njega, doneta je odluka da se Volkovu ne produži ugovor. 


tagovi

Bojan PavlovićVladimir VolkovBorac Banja Luka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara