Nenad Bjeković (foto: MN Press)
Nenad Bjeković (foto: MN Press)

Bjeković odustao od fotelje predsednika FSS

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.11.22. | 12:20

Po nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, Nenad Bjeković odlučio je da povuče kandidaturu za funkciju prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije

Nenad Bjeković neće biti predsednik Fudbalskog saveza Srbije! Po saznanjima našeg portala dugogodišnji fudbalski funkcioner rešio je da povuče kandidaturu kada bude počela Izborna skupština zakazana za 14 časova.

Samo dan ranije izbor novog predsednika, posle godinu i po dana od odlaska Slaviše Kokeze, činio se kao formalnost jer je Bjeković bio jedini kandidat, međutim, usledio je veleobrt.

Izabrane vesti

Većina delegata u ponedeljak je bojkotovala Skupštinu, te nije bilo kvoruma koji bi izglasao novog prvog čoveka Saveza. Ostaje sada da se vidi ko će voditi FSS u ovom prelaznom mandatu, pošto će izabrano rukovodstvo svakako biti oročeno do kraja Svetskog prvenstva u Kataru. Očekivalo se da to bude aktuelna struktura, međutim, definitivno odustajanje Bjekovića ostavlja neizvesnost i po tom pitanju.

Predstavnici UEFA i FIFA u ponedeljak su iz Stare Pazove poručili da će FSS snositi posledice ukoliko izborna Skupština i danas ne bude održana. Njen početak zakazan je za 14 h, a šta se na njoj dešava moći ćete da čitate na Mozzart Sportu.

Nažalost, sve ovo događa se na manje od mesec dana do početka Mundijala u Kataru, na koji se očekivalo da Orlovi otputuju s euforijom u narodu. Posle dešavanja u poslednja dva dana, pitanje je da li će biti tako i u kakvoj atmosferi će Stojkovićev tim putovati na Svetsko prvenstvo.


tagovi

Nenad BjekovićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara