Nenad Bjelica i Liroj Sane (©Reuters)
Nenad Bjelica i Liroj Sane (©Reuters)

Bjelica se pokajao i izvinio Saneu: Reagovao sam kako ne bih smeo nikad u životu

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.01.24. | 18:15

Hrvatskom treneru izrečena suspenzija od tri utakmice, kao i novčana kazna od 25.000 evra

Neprimereno je reagovao Nenad Bjelica u završnici utakmice protiv Bajerna, sukobio se sa Lirojem Saneom, dva puta ga odgurnuo i navukao gnev Nemaca. Obrušili su se na hrvatskog stratega, insistirali su mediji da Union Berlin treba da mu uruči otkaz, međutim, od toga nema ništa. Ali, ima pokajničke poruke.

Nenad Bjelica se odmah posle meča pravdao, priznao da je pogrešio, no tada nije bilo izvinjenja Liroju Saneu. Sada je i ono stiglo. Hrvat se izvinio krilu Bavaraca i na taj način, kao i suspenzijom od tri utakmice koju mu je DFB izrekao, te novčanom kaznom od 25.000 evra, stavljena je tačka na incident.

Izabrane vesti

“Pogledao sam ovu situaciju više puta, reagovao sam kako nikad u životu ne bih smeo da reagujem. Žao mi je mog tima i kluba, izvinjavam se Saneu”, napisao je Nenad Bjelica na društvenim mrežama.

Požar je isprva lokalizovan, sada je vatra ugašena. Izvinio se hrvatski trener i navijačima. Glava se ohladila. Još po završetku meča bio je svestan da je napravio nedopustivu grešku.

“Bio sam u svom trenerskom prostoru, lopta je išla ka meni i želeo sam da je predam Saneu”, objasnio je hrvatski strateg odmah posle incidenta:

“Onda me je on gurnuo i tad sam reagovao kako nisam smeo, rukom prema licu. To nije u redu i tada sam dobio crveni karton apsolutno zasluženo. Osećao sam se isprovocirano u svom trenerskom prostoru. Ali ponavljam, nije trebalo tako da odreagujem”.

Ne zamera ni nemačko krilo Nenadu Bjelici, zaboravilo je na koškanje.

“Razumem da je bio malo emotivan nakon situacije u našem kaznenom prostoru. U svakom slučaju, najvažnije je da smo pobedili”, podvukao je Liroj Sane.



tagovi

Nenad BjelicaLeroj SaneUnion BerlinBajern MinhenBundesliga

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara