©Reuters
©Reuters

Bjelicu zovu Turci, ali zovu i Azeri

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.05.20. | 19:52

Ponuda od 1.500.000 evra godišnje

Sabira ponude Nenad Bjelica. Njegovi odlični rezultati sa Dinamom iz Zagreba nisu ostali neprimećeni u Evropi.

Poznato je već da doskorašnji trener Modrih pregovara sa Fenerbahčeom. Iako je Bjelica tu priču demantovao, turski mediji iz dana u dan pišu da su dve strane sve bliže dogovoru, čak špekulišu ko je na listi igrača koje je hrvatski trener tražio da mu dovedu.

Izabrane vesti

Fener traži novog trenera posle rastanka sa Ersunom Janalom, a Nenad Bjelica je prvi pik. Međutim, nisu istanbulski žuto-plavi jedini koji bi voleli da čoveka koji je Dinamu doneo titule, Ligu šampiona i proleće u Evropi vide na svojoj klupi.

Fudbalski savez Azerbejdžana je poslao ponudu Bjelici da preuzme reprezentaciju te zemlje. Ponuda je teška 1.500.000 evra godišnje. Poznato je da Azeri jako cene trenere iz Hrvatske, pa su njihov državni tim u prethodnom periodu vodili Robert Prosinečki, pa Nikola Jurčević.

Imao je Prosinečki i sada ponudu da se vrati u Azerbejdžan, ali pošto je očigledno nije prihvatio, izbor je pao na Bjelicu. Istina, on je nedavno rekao da mu se ne ide u Kinu, Rusiju i zemlje na istoku, ali nikad ne reci nikad...

 


tagovi

Azerbejdžan 1Nenad Bjelica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara