Boaći, Ren, VBA i Staridžova rampa teška 8.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.02.18. | 15:59

"Ričmond bi potonuo da smo umesto njega prodali Pešića koji mu je bio zamena", objasnio je Terzić

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Antalije)

Sportski sektor Crvene zvezde mora da stavi prst na čelo i razmišlja kako da servisira brojne pristigle obaveze. Pogađate, to je svakodnevna slika u Crvenoj zvezdi nakon što je Ričmondu Boaćiju propao transfer u Englesku.

Izabrane vesti

Saga oko najboljeg strelca zakotrljala se početkom decembra. Ren je bio spreman da ponudi 7.000.000 evra, rukovodstvo crveno-belih želelo je da sačeka.
"Nismo imali pisanu ponudu Rena od 7.000.000 evra, to su bili usmeni razgovori. Međutim, u tom trenutku pojavila su se dva kluba iz Premijer lige. Pravilo iz Engleske da igrač mora da odigra 75 odsto utakmica za reprezentaciju, ili da bude plaćen najmanje osam miliona evra, podigla je tržišnu vrednost Boaćija. Bili smo na korak da završimo transfer u Vest Bromvič Albion. Međutim, taj klub na kraju nije doveo napadača, tačnije nije kupio napadača. Doveli su na pozajmicu Staridža iz Liverpula. Poslednjeg dana prelaznog roka nije bilo realno da ga pustimo u Bordo za četiri i po miliona evra", otkriva Terzić

Postoji i dalje mogućnost da reprezentativac Gane ode, ali...
"Još traje prelazni rok u Kini, dobro je što se oporavio".

Prema Terzićevim rečima sve je mogla da nadoknadi prodaja Pešića u Bašakšehir.
"U razgovoru sa Milojem i Mrkelom došli smo do zaključka da ne bi bilo dobro da prodamo Pešića. Očekujemo ga na proleće i na leto u dobroj formi. Mislili smo da bi Boaći mentalno potonuo da smo umesto njega prodali njegovu zamenu", dodao je Terzić.

PIŠE: Darjan NEDELJKOVIĆ


tagovi

Ričmond BoaćiZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara