Boateng na pragu Serije A

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.24. | 10:07

Veteran će izgleda putem Franka Riberija...

Salernitanu očekuje velika borba za opstanak u drugoj polovini sezone. Svima u klubu jasno je da su pojačanja neophodna kako bi Filipo Inzagi imao šansu da spase klub iz Salerna novog ispadanja iz elite, pa Valter Sabatini poslednjih dana ubrzano radi na pronalaženju istih.

Alesandro Zanoli i Toma Bašić stavili su paraf nekako u tišini, međutim ukoliko dođe do trećeg planiranog, on će sasvim sigurno odjeknuti ne samo u Italiji, nego u čitavoj Evropi, pošto se Salernitana nameračila na svetskog šampiona iz 2014. Džeroma Boatenga (35).

Izabrane vesti

Sabati je stupio u kontakt sa igračem, pregovori su u toku i do kraja nedelje sve bi bilo da bude mnogo jasnije. Posao olakšava to što je Boateng slobodan igrač, a već u nekoliko navrata nije uspeo da pronađe klub po svojoj meri. Bajern je u jednom času imao ideju da ga vrati kao privremeno rešenje, ali je na kraju ipak odustao zbog prihvatih problema koje veteran ima sa zakonom u Nemačkoj.

Boateng je je bez kluba od leta prošle godine, kada mu je istekao ugovor sa Lionom. Veliko je pitanje u kakvoj je fizičkoj kondiciji, no no nema sumnje da bi njegovo iskustvo puno značilo Inzagiju i njegovim momcima.

Podsetimo, u Salernitani je karijeru nedavno završila još jedna legenda Bajerna iz Minhena - Frank Riberi.


tagovi

Džerom BoatengZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara