Foto: FK Vojvodina
Foto: FK Vojvodina

Bojan Matić ponovo u Voši: Vratio sam se da osvojimo Kup Srbije

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.01.22. | 17:34

Prekaljeni napadač drugi put na Karađorđu

Vojvodina je zimski prelazni rok otvorila kapitalnim pojačanjem. Redove Novosađana pred izazove u nastavku sezone pojačao je Bojan Matić, povratnik na Karađorđe koji će bez dileme biti dragoceni adut u borbi za novi izlazak na evropsku scenu.

Iskusni centarfor koji je jesenas branio boje uzbekistanskog Pakhtakora, drugi put je zadužio opremu Vojvodine, a potpisao je ugovor na dve godine.

Izabrane vesti

"Srećan sam što sam se vratio u Vojvodinu, gajimo iste, najveće ambicije, da uđemo u Evropu i da osvojimo Kup Srbije. Zato sam se i vratio. Novi Sad je moj grad i drago mi je što sam ponovo ovde. Raduje me saradnja sa trenerom Đorđevićem, ekipu poznajem, ima tu igrača sa kojima sam igrao i u prvom mandatu i nadam se da ćemo biti još ofanzivniji i efikasniji", rekao je Matić.

Matić je u prvom mandatu za Vojvodinu igrao od februara 2019. do januara 2020. godine, a u bogatoj karijeri branio je i boje Zemuna, Loznice, Mačve, Seula, Partizana, Atromitosa i Pakhatora.

"Promenio sam tri ekipe za dve godine, stekao lepa iskustva, osvajao titule... Imao sam priliku da vidim neki drugačiji fudbal u Grčkoj i Uzbekistanu, naučio sam neke stvari i potrudiću se da to iskustvo prenesem na mlađe saigrače u Vojvodini", rekao je Matić.

Podsetimo, Vojvodina je na zimsku pauzu otišla sa 30 bodova i kao četvrtoplasirana na superligaškoj tabeli, a uz prvenstvene izazove na proleće je očekuje i duel u četvrtfinalu Kupa Srbije.


tagovi

Bojan Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara