Bojan Ostojić (© MN Press)
Bojan Ostojić (© MN Press)

Bojan Ostojić direktan o dolasku Vranješa: Takvi ne bi smeli da imaju pristup klubu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.23. | 09:38

„Ko vređa Partizan i zaposlene u njemu, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba“, pojašnjava bivši štoper crno-belih

Pokušava Ognjen Vranješ da „opere“ biografiju, ulicka je dodvoravanjem, ali ostao je pisani trag o tome šta je nekad pričao o Partizanu, zbog čega ga Grobari smatraju personom non grata.

Isto smatra i nekadašnji štoper crno-belih, Bojan Ostojić, uveren da bi sve izvesniji dolazak nekadašnjeg defanzivca Crvene zvezde negativno uticao na kompletan klub, baš iz razloga što je Vranješ u prošlosti vređao pojedince i(li) sve u Himskoj.

Izabrane vesti

Čak i kad ne označava poimence Vranješa jasno je na koga sadašnji član Teleoptika misli. Njegove reči čak zvuče slobodarski u vreme kad je dosta toga u Humskoj cenzurisano. Ne ide niz dlaku upravi, govori šta mu je na duši.

„Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti. Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba“, pojasnio je Ostojić tokom razgovora za Nogomaniju.

Strelac gola koji je Parnom valjku doneo poslednji trofej (Kup Srbije osvojen na terenu najvećeg rivala 2019) trenutno je angažovan u filijali crno-belih. Sa distance je kompetentan da oceni rad trećeg trenera u tek završenoj sezoni, Igora Duljaja, koji bi – sva je prilika – trebalo da nastavi posao i u sledećem ciklusu.

Imao sam sreću da sarađujem sa njim u prvom timu Partizana dok je bio pomoćnik, potom i šef u Teleoptiku. Radi se o jako dobrom pedagogu. Njegov rad će tek da ispliva na površinu znam koliko rada i truda ulaže u sve to što radi“, dodao je Ostojić.


tagovi

Bojan OstojićFK PartizanOgnjen Vranješ

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara